Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Αίγιο: Ο Γ. Μπέσκος κάρφωσε Γούτο, Ψυχράμη, Παπακωνσταντινόπουλο, Κουρή!

O νομικός σύμβουλος του δήμου Αιγιάλειας και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος προπηλακίστηκε πριν τρεις μέρες από συμβασιούχους επειδή δεν πήρε το μέρος τους και κάποιοι τον έσπρωξαν από τη σκάλα του δημαρχείου και πήγαν να χειροδικήσουν!

Εκανε μηνυσεις στους δράστες και πέρασαν αυτόφωρο.

Εκανε όμως μια δήλωση που θα συζητηθεί, αφού κατηγορεί τις δημοτικές παρατάξεις ότι καμία δεν βγήκε να καταδικάσει την επίθεση εναντίον του

«Είμαι συγκινημένος και ευτυχής για τη στήριξη συσσωμου του Δικηγορικού κόσμου της χώρας στο πρόσωπο μου και την αναγνώριση των αγώνων που κάνω για τους συναδέλφους μου και την κοινωνία μας.

Αντίθετα αισθάνομαι απογοητευμενος από τη στάση όλων των δημοτικών παρατάξεων που την ώρα που προπηλακιστηκα στο Δημαρχείο, ασκώντας τα καθήκοντα μου για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας, κανεις τους δεν έκανε την παραμικρή ανακοίνωση που να καταδικάζει την αποτρόπαια ενέργεια σε βάρος μου.

Ειναι προφανές ότι μεγαλύτερη σημασία για όλους τους έχει η ψηφοθηρικη έγνοια για να τους στηρίξουν οι συμβασιούχοι που ακόμα και αυτούς κοροϊδεύουν δυστυχώς.

ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.
Προσωπικά η στήριξη των συναδέλφων μου και όλης της κοινωνίας στο πρόσωπο μου είναι η μεγάλη μου δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση τους αγώνες μου για ένα καλύτερο αύριο απαλλαγμένο από τις αγκυλώσεις του χθες.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου»

Παρόμοια Άρθρα

Τρίτη πρωί κηδεύεται ο Νίκος Βγενόπουλος

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αντ. Κουνάβης: Ελπίζω να πήραν λίγη χαρά…»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Και η νέα γενιά στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Χρήστος Βεργαναλάκης