Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Και η νέα γενιά στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Η νέα γενιά βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και της παράταξης «Νέα Πορεία».

Με έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στον τόπο, η «Νέα Πορεία» ανακοινώνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο την Βασιλική Παλαιολόγου

Η Βασιλική Παλαιολόγου ανήκει στην νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έβαλε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία και θέλουν μαζί του να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Βασιλική Παλαιολόγου.

«Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως η Βασιλική Παλαιολόγου, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με νέους ανθρώπους όπως η Βασιλική μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα το μέλλον του Δήμου μας! Στηριζόμαστε στις γνώσεις τους και στις ιδέες τους!», δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καλωσορίζοντας την Βασιλική Παλαιολόγου στη «Νέα Πορεία».

Η Βασιλική Παλαιολόγου ζει στη Μυρσίνη και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει αναγνωρισμένεςσπουδές ως στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας καθώς και ως Τεχνικός Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων.

Είναι Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μυρσίνης «Ο Δάφνις». Κατέχει την θέση του Επιτρόπου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μυρσίνης. Το 2019 εξελέγη σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μυρσίνης. Είναι κόρη του Προέδρου του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και πρ. Αντιδημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου.

Παρόμοια Άρθρα

Σε απόσταση…αναπνοής από τα σπίτια πετάνε τα αεροπλάνα στην Εγλυκάδα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εὐλαβικό προσκύνημα Aρχιερέων στον Αγιο Ανδρέα στην Πάτρα

Δημητρίου

Σε ποιες παραλίες της Δυτ. Αχαϊας τα νερά κρίθηκαν εξαιρετικά για μπάνιο

Χρήστος Βεργαναλάκης