Patra News
Slider Αθλητικά Χωρίς κατηγορία

VIDEO-ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ!

ΟΤΑΝ Η ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ ΕΚΛΑΨΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΌΦΩΝΟ ΤΟΥ PELOPONNISOS FM 104.1
(VIDEO )

 

Τα είχε όλα η αποκλειστική συνέντευξη της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ακοντισμού και υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άννας Βερούλη στο ραδιόφωνο του Peloponnisos fm 104.1, προχθές Τετάρτη 24 Απριλίου.

Η μεγάλη Ελληνίδα αθλήτρια ήταν αποκαλυπτική, εξομολογητική, συγκινητική, αλλά και μαχητική.

Όμως “έσπασε” από συγκίνηση και την πήραν τα κλάματα, όταν αναφέρθηκε στους αείμνηστους γονείς της, στην αγάπη που της είχαν και την καταλυτική συνεισφορά τους στην καριέρα της.

Στη συνέντευξη – εξομολόγηση που έδωσε στο δημοσιογράφο της εφημερίδα “Πελοπόννησος” Παναγιώτη Ρηγόπουλο, η Άννα Βερούλη αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες για τη ζωή και την μεγάλη καριέρα της, για τη σχέση της με την Σοφία Σακοράφα, αλλά και για την πλούσια και παραγωγική πολιτική και αυτοδιοικητική διαδρομή της.

Επίσης, αναφέρθηκε εκτενώς στην υποψηφιότητά της, με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, στις επικείμενες Ευρωεκλογές 2024., καλώντας τους ψηφοφόρους, να στείλουν με την ψήφο τους, μια “Εθνική Ελλάδας” στο Ευρωκοινοβούλιο, που θα παλέψει για τα συμφέροντα και τα δίκαια της χώρας μας!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή, με την Άννα Βερούλη να βουρκωνει καθώς αναφέρεται στους αγαπημένους γονείς της.

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε ο Στέφαν Γέλοβατς

Nikoleta

Χρ. Οικονόμου: Σε αγαπάμε Ανδρέα. Με την έμπνευσή σου δυναμώσαμε

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Βουλής με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Χρήστος Βεργαναλάκης