Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Γιώργος Βελισσάρης μάγεψε και τον Βάραγκα Ηλείας στο ιστορικό πανηγύρι

 

Ο Γιώργος Βελισσάρης έσπευσε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πύργου, που τον είχε κεντρικό προσκεκλημένο την Τετάρτη στον Βάραγκα Πύργου, στο 3ήμερο εκδηλώσεων με θέμα κρατάμε ζωντανή την παράδοση: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους εσάς που παραβρεθήκατε για την υπέροχη οργάνωση χθες βράδυ στο Βάραγκα Ηλείας. Ραντεβού του χρόνου, πρώτα ο Θεός με χορό μέχρι πρωίας!!!».

Περιττό να σημειωθεί ότι ο άρχοντας του δημοτικού πρόσφερε μία ακόμα συγκλονιστική βραδιά.

Όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, «Το πανηγύρι στο Βάραγκα επιστρέφει με άλλη φυσιογνωμία. Θέλουμε να αναδειχθεί η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, ο ρόλος που έπαιξε η σταφίδα στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά κι όλα τα λαογραφικά εκείνα στοιχεία που διαμόρφωσαν την τελική εικόνα. Στοιχεία που σήμερα μπορεί να είναι ξεχασμένα, αλλά οφείλουμε να τα διατηρήσουμε ζωντανά στη μνήμη μας και να τα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές».

Το πανηγύρι διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου, η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και ο Γραφείο Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τους προέδρους των Τ.Κ. και τοπικούς φορείς, από τις 21 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου.

https://www.facebook.com/GiorgosVelissaris/videos/591815055276521

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Εφιαλτική η νύχτα που πέρασε στην Κεφαλονιά…

Δημητρίου

Γιατί πήγε Σύρο ο Ιάσων Φωτήλας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Επεσαν υπογραφές για άσφαλτο σε αγροτική οδό στην Ενότητα Λαρίσου