Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΦΟΡΑ: Η γνωστή δημοσιογράφος στο ψηφοδέλτιο νίκης του Φίλιππου Λιάκου!

Με νέους ανθρώπους, γνώστες των προβλημάτων της Δυτικής Αχαΐας και με πρόσωπα που κομίζουν φρέσκες ιδέες για το καλό του τόπου τους, είναι στελεχωμένο το ψηφοδέλτιο της Παράταξης “Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαία|.
Ένα από αυτά τα πρόσωπα, που ξεχωρίζουν στο ψηφοδέλτιο νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Δυτικής Αχαίας, Φίλιππου Λιάκου, είναι η δημοσιογράφος Χριστίνα Νιφόρα, που έχει περάσει με επιτυχία από τα τοπικά κανάλια Achaia Channel ,Tele Time και Super B .
Μάχιμη ρεπόρτερ και δυναμική δημοσιογράφος, η Χριστίνα Νιφόρα αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα, στο ψηφοδέλτιο του Φίλιππου Λιάκου.
Κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δυτικής Αχαίας και έχει “οργώσει” με τις περιοδείες της, όλα τα χωριά και τα Δημοτικά Διαμερίσματα της Δυτικής Αχαίας, ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμα της Παράταξης του Φίλιππου Λιάκου.
Η Χριστίνα είναι κόρη του γνώριμου και αγαπητού σε ολόκληρη τη Δυτική Αχαία, Δημήτρη Νιφορα από το Δήμο Λαρισσού.
Η ίδια η Χριστίνα Νιφόρα, μιλώντας στο Patra News για την επιλογή της να συστρατευθεί στο εκλογικό μέτωπο του Φίλιππου Λιάκου, δήλωσε: 
“Ο Φίλιππος Λιάκος, είναι ένας έντιμος και καθαρός άνθρωπος, ένας καλός οικογενειάρχης και ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που αγαπάει και έχει προσφέρει πολλά στη Δυτική Αχαΐα.
Δεν ανήκει στους επαγγελματίες πολιτικούς, που ζούνε για την καρέκλα και τους ζει η καρέκλα!
Το πρόγραμμά του, είναι ρεαλιστικό, είναι πρωτοποριακό και δίνει λύσεις και προοπτική, στα σημερινά αδιέξοδα που παρουσιάζει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.
Ως ο επόμενος Δήμαρχος, ο Φίλιππος Λιάκος είναι σίγουρο ότι θα βάλει τέλος στην σημερινή υποβάθμιση και την παρακμή του Δήμου μας, θα δώσει αναπτυξιακή προοπτική και εξωστρέφεια στον τόπο μας, θα αναδείξει τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής μας και θα προσδώσει ώθηση στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή του Δήμου μας!
Πάμε όλοι μαζί με τον Φίλιππο Λιάκο! Τον αυριανό Δήμαρχο, που ζει και μένει στη Δυτική Αχάια και όχι στην Πάτρα. … 
Γιατί ο κ. Λιάκος, είναι ένας από εμάς, ένας από όλους μας!!!
Και θα είναι ο Δήμαρχος, της διπλανής πόρτας, έτοιμος να ανταποκριθεί καθ’ όλο το 24ωρο, σε όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών!”

Παρόμοια Άρθρα

Θλίψη για τον θάνατο της Σταυρούλας Μπεράτη

Δημητρίου

Φλεγματικό χιούμορ της…πλάκας από έναν Βρετανό στο αεροδρόμιο Ζακύνθου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Θλίψη στον Πύργο, έχασε τη μάχη κι έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ζαριφόπουλος

Χρήστος Βεργαναλάκης