Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

VIDEO-ΝΤΡΟΠΗ: Ο Σπ. Μυλωνάς φεύγοντας, παραδίδει ερείπιο το ιστορικό γήπεδο του Εθνικού Σαγεϊκων!

Πραγματική ντροπή αποτελεί για τα Σαγέικα, η τύχη του ιστορικού γηπέδου του Εθνικού Σαγεϊκων, που με ευθύνη του απερχόμενου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Σπύρου Μυλωνά, πλέον έχει καταντήσει… χωράφι!

Το άλλοτε ένδοξο γήπεδο, που έχει ζήσει στιγμές αθλητικού μεγαλείου και ποδοσφαιρικών θριάμβων, όταν ο δοξασμένος Εθνικός Σαγείκων, έπαιζε στην Γ΄ Εθνική, σήμερα έχει γίνει… Γης Μαδιάμ!

Ενδεικτική της πλήρους εγκατάλειψης, στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο, είναι το γεγονός ότι ακόμα και… γαλοπούλες κόβουν βόλτες μέσα στο ερειπωμένο γήπεδο, το οποίο έχει γίνει το… φάντασμα της Μόβρης!

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς παραδίδοντας σε λίγες ημέρες την ευθύνη διοίκησης του Δήμου, αφήνει πίσω του το απόλυτο χάος, ακόμα και σε αθλητικό επίπεδο δυστυχώς!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΑΓΕΪΚΩΝ

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ! 

 

ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΓΕΪΚΩΝ”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος, επισκεπτόμενος το γήπεδο του Εθνικού Σαγείκων με τους συνεργάτες του και τον γνωστό αθλητικογράφο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξής του, Παναγιώτη Μάλλιο, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

“Αποτελεί ντροπή και όνειδος για ολόκληρη τη Δυτική Αχαΐα, η τύχη του ένδοξου γηπέδου του Εθνικού!

Ο κύριος Μυλωνάς, παρέλαβε Δήμο και παραδίδει… ερείπιο!

Εμείς, ως η επόμενη Δημοτική Αρχή, έχουμε εντάξει στο πρόγραμμά μας την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου, το οποίο θα αποδοθεί στη νεολαία της περιοχής και θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες άθλησης της τοπικής κοινωνίας.

Μέσα στις βλέψεις μας, είναι η ανασύσταση και του ιστορικού σωματείου Εθνικού Σαγείκων και για το σκοπό αυτό, θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που θα έχει ο Δήμος”

Παρόμοια Άρθρα

Αλκης Φλωρόπουλος (υποψήφιος με Καρπέτα): Το ΠΑΣΟΚ αργοπεθαίνει στα χέρια της σημερινής ηγεσίας…

Χρήστος Βεργαναλάκης

«Οι αναποφάσιστοι θα πάνε Νέα Δημοκρατία»

Δημητρίου

Λιάκος και Γεωργογιάννης ενώνουν δυνάμεις σ’ ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο νίκης στη Δυτική Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης