Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Θλίψη στον Πύργο, έχασε τη μάχη κι έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ζαριφόπουλος

Εχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ζαριφόπουλος. Πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” στην Αθήνα, σε ηλικία 57 ετών.

Ο Νίκος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου. Μαζί του στο μηχανάκι ήταν και ο γιος του.

Επέστρεφαν στο σπίτι τους, όταν στην οδό Τ. Πετροπούλου, η οδηγός ενός αυτοκινήτου, παραβίασε το στοπ και χτύπησε το μηχανάκι τους, στο ύψος της οδού Δραγατσανίου.

Η κατάσταση του Νίκου κρίθηκε από την αρχή, κρίσιμη.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί στο “Γεννηματάς”. Ήδη από την επόμενη ημέρα οι ελπίδες είχαν σβήσει. Η Μαρία Φωτόπουλου η σύζυγος του και τα δύο τους παιδιά Ορέστης και Αλέξανδρος, ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Ο Νίκος Ζαριφόπουλος άφησε έντονο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία. Είτε ως καθηγητής γαλλικών, είτε ως ένας χαρακτήρας που ασχολήθηκε με τα κοινά, πολύπλευρα

Δημιουργικός, στο πλευρό του αγαπημένου του φίλου του αείμνηστου Γιώργου Αγγελακόπουλου, στο πλευρό του πρώην δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου ως συνεργάτης, μάχιμος στο ΚΚΕ, στην Επιτροπή Ειρήνης.

Παρόμοια Άρθρα

Πελετίδης σε Λιβάνιο: Υπουργέ, δώσε μας χρήματα να πληρώσουμε τους συμβασιούχους

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αναπάντεχα καρφιά Βενιζέλου σε Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Βασίλης Κικίλιας (παρόντος Φαρμάκη): «Ελάτε όλοι στη Ναύπακτο»!!!