Patra News
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Φ. ΛΙΑΚΟΣ: “Προκαλώ δημόσια τον κ. Μυλωνά, να πάμε μαζί στην Εισαγγελία και να καταθέσουμε μήνυση!”

Έντρομος μπροστά στην επερχόμενη ήττα του, ο απερχόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, προσπαθεί από τώρα να φορτώσει την βέβαιη αποτυχία του σε φανταστικά πρόσωπα, εφευρίσκοντας μηχανισμούς… μπράβων και συμπολίτες έτοιμους να πουλήσουν της ψήφους τους!
Γνωρίζοντας καλά, τα καταδικαστικά γι αυτόν και την Παράταξή του, αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ και γνωρίζοντας ότι έχει τεθεί οριστικά και αμετάκλητα εκτός Β΄ Γύρου, επιχειρεί να δημιουργήσει έναν ψεύτικο σάλο, στην απέλπιδα προσπάθειά του να μαζέψει έστω και λίγες ψήφους της τελευταίας στιγμής, από εύπιστους και αναστατωμένους ψηφοφόρους!
Επιχειρεί να προκαλέσει πόλωση και διχασμό στην τοπική κοινωνία, νομίζοντας ότι πάνω στην αναμπουμπούλα, θα δημιουργήσει εντυπώσεις, θα ξεγελάσει για δεύτερη φορά τον λαό της Δυτικής Αχαΐας και θα υφαρπάξει την ψήφο του.
Εμείς, ως «Δύναμη Προοπτικής για την Δυτική Αχαία» και εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΥΛΩΝΑ, να ονοματίσει εδώ και τώρα, τους ανθρώπους και τους μηχανισμούς, που υποστηρίζει ότι δήθεν θα χρησιμοποιήσουν… μπράβους στα εκλογικά τμήματα και θα επιχειρήσουν να εξαγοράσουν ψήφους!
– Να ονοματίσει δημόσια, τα πρόσωπα από τα οποία έλαβε τις συγκεκριμένες πληροφορίες για μπράβους και εξαγορές ψήφων!
– Ποιοι είναι αυτοί;
– Τους ξέρει;
– Από πού τους γνωρίζει;
– Τι είδους επαφές έχει με τέτοια παραβατικά πρόσωπα;
ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, εφόσον έχει τέτοια γνώση συγκεκριμένων προσώπων, ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΝΥΣΗ, κατά των προσώπων που ο ίδιος θα ονοματίσει!
Εάν δεν το πράξει μέσα στις επόμενες ώρες, τον καταγγέλλουμε δημόσια, ως πολιτικό συκοφάντη και πολιτικό ψεύτη και τον παραδίδουμε στη χλεύη του λαού της Δυτικής Αχαΐας!»

Παρόμοια Άρθρα

Ολοκληρώθηκε ο καρναβαλικός διάκοσμος στην πλατεία Γεωργίου Α΄

news

Χαμός στην Ζάκυνθο όταν ιερέας είπε στους πιστούς να εμβολιαστούν

Δημητρίου

Η Διονυσία Αυγερινοπούλου για Καραμανλή

Δημητρίου