Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΔ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: “Πάει σίγουρα στον Β΄ Γύρο ο Καρπέτας και εκεί κερδίζει τον Φαρμάκη!”

Σε μια βαθιά ανθρώπινη εξομολόγηση προέβη ο πρόεδρος του Ομίλου ΜΜΕ «Theodoropoulos» και του Patra News Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος – Κωστίκας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Καρπέτα:

Εκμυστηρεύτηκε, ότι ο κύριος λόγος που κατέβηκε υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με τον Κώστα Καρπέτα, ήταν ο αείμνηστος πατέρας του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Νίκος Καρπέτας, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος και ως μικρό παιδί ο ίδιος, είχε εισπράξει την αφειδώλευτη αγάπη και φροντίδα του.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εξήγησε, ότι επέλεξε να πολιτευθεί στην Ηλεία, γιατί διατηρεί με το νομό μακροχρόνιους ισχυρούς οικογενειακούς, επιχειρηματικούς και κοινωνικούς δεσμούς, κάτι που φρόντισε να ανταποδώσει εδώ και χρόνια, με τον ιδιαίτερα δημοφιλή ιστότοπο ILIAVOICE.GR, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στον ειδησεογραφικό Όμιλό του και ο οποίος, προβάλει και αναδεικνύει τα ζητήματα και τα προβλήματα της Ηλείας.

 

“ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15 ΕΤΩΝ”

Σε ερώτηση για τους λόγους που συστρατεύθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Καρπέτα, ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε, ότι θεωρεί τον κ. Καρπέτα τον καταλληλότερο άνθρωπο, που με την πείρα τις ικανότητες και τις γνώσεις του για την Αυτοδιοίκηση, μπορεί να βγάλει από το τέλμα της την πολύπαθη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα για την Ηλεία, να την ξεκολλήσει από την μιζέρια, την εσωστρέφεια και την υπανάπτυξη που την έχει καταδικάσει η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή του κ. Φαρμάκη:

«Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την Δυτική Ελλάδα, είναι ο Κώστας Καρπέτας! Πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά ψηφοδέλτια των 15 τελευταίων χρόνων στις περιφερειακές εκλογές. Ιδιαίτερα σοβαρά και καταξιωμένα πρόσωπα, από διάφορους τομείς της κοινωνίας, στελεχώνουν τους Συνδυασμούς και στις τρεις Π.Ε. της Δυτικής Ελλάδας, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας για τη νέα Περιφερειακή Αρχή που θα σχηματίσει ο Κώστας Καρπέτας»

 

“ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!”

Μάλιστα, προέβλεψε νίκη του Κώστα Καρπέτα, στο δεύτερο γύρο: «Όλα συνηγορούν, ότι η τελική εκλογική μάχη θα δοθεί στο δεύτερο γύρο. Ο Καρπέτας, περνάει σίγουρα στον Β΄Γύρο!

Κάτι που θα αποβεί καταστροφική εξέλιξη για τον κ. Φαρμάκη, καθώς εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα θλιβερά πεπραγμένα της καταστροφικής τετραετίας του και με την αποστροφή των πολιτών, για την κυβερνητική πολιτική που πιστά και πειθήνια ακολουθεί, ως εντεταλμένος τοποτηρητής του κ. Μητσοτάκη και όχι ως αιρετός Περιφερειάρχης. Και δυστυχώς, εις βάρος όμως των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος και του συμφερόντων της».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Σκαγιοπούλειο: δεν αυτοκτόνησε ο 47χρονος, όπως έδειξε η νεκροψία…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πέθανε πολύ γνωστός οφθαλμίατρος στην Πάτρα

Αποκαθίσταται ο ΧΑΔΑ Αιγείρας