Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Σεργιάνι ληστών σε Λεχαινά, Κυλλήνη, ψάχνει η ΕΛΑΣ!

Η απόπειρα διάρρηξης στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κυλλήνη, δεν ήταν ο μοναδικός στόχος των δραστών τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών.

Στο αστυνομικό δελτίο καταγράφηκαν ακόμα τρία περιστατικά το ένα με μεγάλη λεία και τα άλλα δύο σε υπηρεσίες κοινής ωφελείας.

Οι δράστες που “σεργιάνισαν” από το βράδυ της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Παρασκευής στον άξονα από τα Λεχαινά έως την Κυλλήνη και “χτύπησαν” κυρίως εκεί.

Το ένα από τα χτυπήματα ήταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Λεχαινών – Κυλλήνης.

Εκεί οι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στο κτίριο και να πάρουν κυρίως καπνικά προϊόντα από το μίνι μάρκετ του αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Οι δράστες θέλοντας να μην αφήσουν ίχνη πίσω, που θα αποκάλυπταν την ταυτοτητά τους, αφαίρεσαν και το καταγραφικό μηχάνημα για τις κάμερες ασφαλείας και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι δράστες κινήθηκαν και μέσα στην πόλη των Λεχαινών. Μπήκαν στον χώρο της αποθήκης του ΔΕΔΔΗΕ και αφαίρεσαν καλώδια και άλλα υλικά από χαλκό, ενώ παραβίασαν με λοστό και το κτίριο του ΟΤΕ όπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν μόνο κλειδιά που αφορούν το κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr πλησίον του κτιρίου του ΟΤΕ, παραβίασαν και ένα αυτοκίνητο επαγγελματία, από όπου αφαίρεσαν αρκετά εργαλεία.

Τα περιστατικά εκτιμάται πως έχουν κοινούς δράστες και ερευνάται αν πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που τα ξημερώματα της Παρασκευής με βαριοπούλα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το χώρο που βρίσκεται το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κυλλήνη.

Παρόμοια Άρθρα

Καρφί Μαρκέτου κατά Πελετίδη και…Κεραμιδά!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συνελήφθη 20χρονος Ρομά για συμμετοχή στην άγρια καταδίωξη με τον θάνατο του Πατρινού αστυνομικού

Καρβουνιάρης

Στις 11 το πρωί ο Κυρ.Μητσοτάκης παραδίδει την παράκαμψη της Αμφιλοχίας

Χρήστος Βεργαναλάκης