Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Διαλυμένο και βανδαλισμένο είναι το Λαϊκό Θέατρο του Δήμου Πατρέων στην οδό Γερμανού, με όλους τους χώρους του να έχουν καταστραφεί!

Το Λαϊκό Θεατράκι της Γερμανού, είχε κατασκευαστεί από τον αείμνηστο δήμαρχο Θεόδωρο Άννινο και το 2013, επί Δηαρχίας Γιάννη Δημαρά, είχε ανακαινιστεί πλήρως, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Τα τελευταία χρόνια όμως, με ευθύνη του Δήμου Πατρέων, έχει γίνει… λαμπόγυαλο!

Όλα είναι ξεχαρβαλωμένα: Από την πλατεία έχουν αφαιρεθεί τα παγκάκια, ακόμα και τσιμεντένιες βάσεις τους, οι τουαλέτες είναι βυθισμένες στα περιττώματα και την αποφορά, τα παρασκήνια είναι “βομβαρδισμένα”, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χώροι, όπως και οι υποδομές του θεάτρου, έχουν καταστραφεί!

Το πρώην θέατρο και νυν… χαβούζα, που παραχωρείται από τον Δήμο κάθε καλοκαίρι στην ΚΝΕ, για να φιλοξενεί κινηματογραφικές προβολές κομματικών ντοκιμαντέρ και ταινιών, καθώς και ομιλίες στελεχών του ΚΚΕ!

Η Πάτρα αντιμετωπίζει μεγάλο έλλειμμα πολιτιστικών χώρων, ενώ το Λαϊκό Θέατρο, θα μπορούσε να εξυπηρετήσει παραστάσεις θεάτρου, Καραγκιόζη, μουσικής και να στεγάσει Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο!

Όμως η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, το κρατάει κλειστό και βανδαλισμένο…

Δείτε τις φωτογραφίες της ντροπής…

Παρόμοια Άρθρα

Οταν ο Μητροπολίτης Πατρών πέτυχε… γκολ στο «Τόφαλος» – Φωτος

Δημητρίου

Ο Άγγελος Τσιγκρής φέρνει στη Βουλή τη στήριξη των σχολών χορού

Nikoleta

Ν. Φαρμάκης: «Χτίζουμε με σκληρή δουλειά τη βάση της Δυτ. Ελλάδας για τα επόμενα 50 χρόνια»

Χρήστος Βεργαναλάκης