Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα ετοιμάσου: Ερχονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές, καταιγίδες, λασποβροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα φαινόμενα θα είναι έντονα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη.

Την Δευτέρα (03.04.2023), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό, περιμένουμε τον σχηματισμό χαμηλού βαρομετρικού από την δυτική Ελλάδα, το οποίο θα φέρει αρκετό έως πολύ νερό στην κεντρική, δυτική και βόρεια χώρα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές, ενώ μέσα στην ημέρα θα «ανοίξει» ο καιρός σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και της νότιας χώρας.

Χαρακτηριστικό της Δευτέρας (03.2023) θα είναι ο σφοδρός νοτιάς, και σε θάλασσα και σε ξηρά, ο οποίος δεν αποκλείεται να φτάσει τα 7 με 8 μποφόρ. Πρόσκαιρα δυνατά θα φυσάει επίσης και στην κεντρική Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε από την Δευτέρα (03.04.2023), κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Την Τρίτη (04.04.2023) η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι πιο αισθητή στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε τι έκαναν οι Νέοι της Παναχαϊκής

Δημητρίου

Το antinews του Αντώνη Σαμαρά αποκάλεσε τον Μητσοτάκη Κρυφακούλη και μιλάει για διεθνές ρεζίλεμα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πάτρα: Τι συμβαίνει με τις ΜΕΘ Παίδων – Οι μοιραίες ελλείψεις που ήρθαν στο φως με το θάνατο του μικρού Θωμά  

Γιώργος Αθανασόπουλος