Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΣΠΙΡΑΛ: Παρουσίες με νόημα στην πολυπληθή συγκέντρωση Ψωμά

Μεγάλη ικανοποίηση για την αθρόα προσέλευση κόσμου στην ομιλία του Πέτρου Ψωμά

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς και τα στελέχη και μέλη του σπιράλ διακατέχονται από μεγάλη ικανοποίηση μετά την εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης. Το πλήθος του κόσμου που προσήλθε στο Royal για την ομιλία, ο ενθουσιασμός με τον οποίο υποδέχτηκαν όλοι όσα ακούστηκαν, ο χρόνος που κατόπιν αφιέρωσαν για να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της παράταξης, όλα δημιουργούν ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στους κόλπους της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης για την Πάτρα.

 

Το σπιράλ ενδυναμωμένο συνεχίζει με άλλο αέρα τις περιοδείες στις γειτονιές και τους οικισμούς της Πάτρας, οι Ομάδες Εργασίας παρουσιάζουν σε συνέχειες, ανά τομέα και θέμα, τις προτάσεις για το «αύριο της Πάτρας» και ο Πέτρος Ψωμάς εξακολουθεί να διευρύνει το δίκτυο επαφών του με δημάρχους ανά την Ελλάδα, επιδεικνύοντας εξωστρέφεια και αναζητώντας συμμαχίες, και καλές πρακτικές.

 

Ακολουθεί εκτενές φωτο-ρεπορτάζ από την εκδήλωση που αποδεικνύει όχι μόνο το πλήθος κόσμου που προσήλθε, αλλά και το πλούσιο εύρος των ανθρώπων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα: Πατρινοί κάθε ηλικίας, από όλο το πολιτικό φάσμα, από όλες τις περιοχές του δήμου, εκπρόσωποι φορέων, τάσεων, επαγγελματικών χώρων, κοινωνικών ομάδων κ.ο.κ. Το Royalπλημμύρισε από κόσμο –μέσα, πάνω, έξω, καθιστοί, όρθιοι, πολλές εκατοντάδες- και στην ανθρωπογεωγραφία αυτού του κοινού αντικατοπτρίζεται η πολυσυλλεκτικότητα του πολιτικού εγχειρήματος του σπιράλ. Ο Πέτρος Ψωμάς και οι συνεργάτες του χαμογελούν και συνεχίζουν.

 

Παρόμοια Άρθρα

«Νιετ» είπε η Ουκρανία στον Κίσινγκερ για την επίτευξη ειρήνης στον Πόλεμο με τη Ρωσία

Γιώργος Αθανασόπουλος

Βαριές κουβέντες από δήμαρχο Αιγιαλείας και αρχηγούς παρατάξεων προς τον Πρύτανη: Δεν σέβεστε τους νόμους και το Σύνταγμα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στις κάλπες οι Πολιτικοί Μηχανικοί με 4 συνδυασμούς

Δημητρίου