Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Κελεπούρης: Επειδή το πάρτυ δεν είναι για όλους αλλά είναι PRIVE και VIP, θα γίνει στην ταράτσα του εμπνευστή της «επέμβασης-απελευθέρωσης»!!!!

Το δικό του μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Ανδρέας Κελεπούρης ενόψει του τελικού την Κυριακή για τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα. Και ρίχνει έμμεσα βολές κατά Περιφερειακής Αρχης και κυρίως κατά Νικολόπουλου, για το πάρτυ που έκανε χθες στην ταράτσα του σπιτιού του κατά Πελετίδη!

«Ο Δήμος της Πάτρας είχε φτάσει με χρέος 22.000.000 μια βρώμικη πόλη αλλά χρεωμένη !!!
Σήμερα ο Δήμος χρωστάει 7.500.000.

Τα «παιδιά» αν βουτήξουν το ταμείο μπορεί να φτάσουν το χρέος αμέσως στις 2/1/2024 έως και 25.000.000 άμεσα με Τραπεζικό δανεισμό.

Λόγω της άριστης πιστοληπτικής αξιολόγησης του Δήμου με βάση την ομαλή αποπληρωμή των τοκοχρεωλυσίων  και την εξασφάλιση που παρέχει η παροχή εγγυήσεων με την εκχώρηση στην Τράπεζα των τελών της ΔΕΥΑΠ.

Αν παραπλανήσουν τον κόσμο, μ ένα καθαρό μπροστινό πρόσωπο !!!
Ονειρεύονται ότι με αυτο το χρηματοοικονομικά περιθώριο (δημοσιονομικό χώρο το λέει ), τα χρήματα  μπορούν να κάνουν την Πάτρα «Βαρκελώνη» που έλεγες ένας παλιότερα.

Και να φυτέψουν και δυο Ουρανοξύστες όπως ήθελε ο άλλος στο Λαδοπουλο.

Άρα 17.500.000 στο Δήμο και 9.000.000 για Προβολή και επικοινωνία στην Περιφέρεια το «δίκτυο» των παιδιών θα κάνει πάρτυ μέχρι τα Χριστούγεννα.

Και υπομονή !!!!
Κι επειδή το πάρτυ δεν είναι για όλους αλλά είναι PRIVE και VIP θα γίνει στην Ταράτσα του εμπνευστή της «επέμβασης-απελευθέρωσης»!!!!

Αν το πάρτυ ήταν για την απελευθερωση της πόλης, θα γινόταν σε ανοικτό χώρο για να συμμετέχουν και «σκλάβοι -πολίτες» ας πούμε στην πλατεία Γεωργίου ή στο Μώλο.

Άρα ο οικοδεσπότης θέλει να επιβάλει και «ιεραρχία», λίστα των απελευθερωτών για να κατοχυρώσουν δικαιώματα στα «λάφυρα»!!!

Καλείται ο υπουργός οικονομικών να τους εκδώσει το πρόγραμμα βοηθείας «επίθεση Pass»!!!!
Προσέξτε τα παιδιά πίσω απ την «κουρτίνα»!!!
Μητσο Κουτσούμπα δεν είμαστε όλοι ίδιοι !!!»

Παρόμοια Άρθρα

Θρήνος στον ΝΟΠ, πέθανε ο Απόστολος Γεωργαράς

Δημητρίου

Βοήθημα συνταξιούχων: Ποιοι θα πάρουν 200, ποιοι 250 και ποιοι 300 ευρώ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Θανατηφόρα καταγγελία του Κρ. Αρσένη του ΜεΡΑ25: Οι πρόσφυγες μας είπαν ότι η βάρκα αναποδογύρισε, ενώ την τραβούσε το λιμενικό