Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο βουλευτής Σαλμάς ζήτησε παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου που πεθαίνουν όλοι στη ΜΕΘ Covid!

Επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς, επισκεπτόμενος το πρωί, το Νοσοκομείο Αγρινίου, στον απόηχο των αποκαλύψεων για 100% θνητότητα στη ΜΕΘ Covid.
Μετά από συνάντησή του με τον διοικητή, Ανδρέα Τσώλη πραγματοποίησε δηλώσεις, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα στοιχεία που προκαλούν σοκ για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με τη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid της Νοσηλευτικής Μονάδας.
Σημείωσε πως στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύτηκαν 39 ασθενείς, οι 38 απεβίωσαν εκεί και ο ένας αφού μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο. Σήμερα μάλιστα κατεγράφη ένας ακόμη θάνατος στη ΜΕΘ.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι υψηλό είναι το ποσοστό θνητότητας και στην κλινική κορωνοϊού καθώς από τους 580 που νοσηλεύτηκαν έχασαν τη ζωή τους οι 61. Ποσοστό δηλαδή 17,2% όταν σε όμορο νοσοκομείο είναι μόλις 2%. Συνολικά, από επιπλοκές της νόσου στο Νοσοκομείο Αγρινίου άφησαν την τελευταία τους πνοή 101 άτομα.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ ζήτησε από τον κ. Τσώλη να παραιτηθεί άμεσα ειδάλλως πρέπει, ανέφερε, να απομακρυνθεί άμεσα από το Υπουργείο Υγείας κάνοντας λόγο και για βαρύτατες ευθύνες που θα διερευνηθούν από την Εισαγγελία.

Παρόμοια Άρθρα

Απόψε στο Τζαμί Πηνείας Βελισσάρης και Λαζαράκη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η απεργία των ναυτών μπλοκάρει τα πλοία, κανένα πρόβλημα στην Πάτρα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου

news