Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ξεκληρίστηκε από κορονοϊό οικογένεια ιερέων από την Ηλεία

Απίστευτη υπόθεση με οικογένεια ιερέων από την Ηλεία, που έχασε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τέσσερα μέλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα σύζυγος επισκέφθηκε τους γονείς της στην Αθήνα. Χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί, τους κόλλησε, με αποτέλεσμα και οι δύο να μπουν στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και ο πατέρας της πρεσβυτέρας ήταν ιερέας και μάλιστα και οι δύο γονείς της ήσαν ανεμβολίαστοι.

Έπειτα, με την επιστροφή της στο χωριό της Ηλείας, κόλλησε τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της ο οποίος επίσης λίγες μέρες μετά από τα πεθερικά του εισήλθε στο νοσοκομείο Ρίου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε εν τέλει και η πρεσβυτέρα.

Δυστυχώς, η κατάληξη για τους ηλικιωμένους αλλά και για τον νέο ιερέα, πατέρα πέντε παιδιών δεν ήταν αίσια. “Έφυγαν” από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών. Πρώτα ο πεθερός, στις 23/11, έπειτα η πεθερά στις 24/11 στην Αθήνα και τέλος ο 54χρονος ιερέας – γαμπρός τους, στις 26/11 στο Ρίο.

Εν τέλει, και η μητέρα του ιερέα έχασε τη ζωή της πριν λίγες ημέρες.

Ακόμη, να πούμε ότι και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας νόσησαν και μάλιστα το ένα, 25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην Αθήνα, ενώ αρχικά είχε ήπια συμπτώματα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Παρόμοια Άρθρα

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Σάκης Αρναούτογλου: Αυτή θα είναι η θερμοκρασία το επόμενο 10ήμερο

Nikoleta

Γιατί πήραν ανάποδες στο Αγρίνιο με τον…ΥΠΕάρχη Γιάννη Καρβέλη!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης