Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Μετά τον Μπονάνο, ο Αμβρόσιος περιέλαβε την Κεραμέως: μας έχουν υπνωτίσει με το φάρμακο κορονοϊός

Δεν έχει το θεό του ο Αμβρόσιος! Ολους τους βγάζει σατανιστές και υπνωτισμένους… Μετά τον Μητσοτάκη και τον Μπονάνο, τώρα ασχολήθηκε με την Κεραμέως. Ο πρώην Καλαβρύτων, που δε λέει με τίποτα να καθίσει στα αυγά του και να σταματήσει να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, έκανε σχόλιο για την πρώτη μέρα στα Σχολεία.

Ο Αμβρόσιος επικαλείται πληροφορίες του ότι κάποιοι αγανακτισμένοι γονείς, χθες το πρωί, σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας είδαν να γίνεται αγιασμός με άλλο τρόπο, καθότι οι μαθητές οδηγήθηκαν κατευθείαν στις αίθουσες διδασκαλίας, το δε τελετουργικό έγινε στο προαύλιο παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε τάξη.

«Σε Δημοτικό του Αιγίου (ονόματα δεν λέμε) τον αγιασμό στο προαύλιο παρακολούθησαν μόνον τα παιδάκια της Α’ τάξης και του Νηπιαγωγείου, τα οποία μάλιστα καθόντουσαν σε καρεκλάκια! Εν συνεχεία ο ιερέας διήλθε από τις αίθουσες, αγιάζοντας. Νέα ήθη… της υπουργού Νίκης Κεραμέως. Ο ελληνικός λαός κοιμάται μακαρίως. Μάς έχουν υπνωτίσει με το φάρμακο που λέγεται κορονοϊός» δηλώνει ο κ. Αμβρόσιος.

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ν. Τσούκαλης για τον θάνατο Θ. Νεμουτιάνου: Του έκαναν καρδιογράφημα στον «Αγ. Ανδρέα» πριν τον αφήσουν να φύγει;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πρωινό τροχαίο στην Πάτρα, τραυματισμός γυναίκας στη Νοταρά

Δημητρίου

Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί της Αχαϊας κατεβαίνουν στο συλλαλητήριο