Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κλείνει η διάσημη «Γιάφκα» στα Ψηλαλώνια

 

Τίτλοι τέλους για την διάσημη στους Πατρινούς «Γιάφκα» στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Ιερώνυμος Γιακουμάτος γνωστοποίησε μέσω του fecebook ότι η Γιάφκα κλείνει. «Βασανίζομαι μήνες για να γράψω τις παρακάτω γραμμές. Η αλήθεια είναι ότι το αποφεύγω. Δεν μπορώ όμως άλλο να το κάνω αυτό επειδή δεν είμαι όσο δυνατός θα ήθελα. Δεν έχω το δικαίωμα.

Η Γιάφκα σήμερα ανεβάζει τους τίτλους του τέλους της. Νομίζω πως αν είχε φωνή έτσι θα ήθελε να γίνει. Να αποφασίσει μόνη της το τέλος της. Πριν έρθει αυτό να τη βρει.

Η Γιάφκα ήταν ένα όνειρο. Που έγινε πραγματικότητα. Όλα όμως τα ωραία όνειρα τελειώνουν και κάποια στιγμή ξυπνάμε. Παρακαλάμε να μην… αλλά… Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τέλος.

Αν η Γιάφκα είχε φωνή δε θα μπορούσε να βρει τις κατάλληλες λέξεις να πει “ευχαριστώ”. Γιατί δεν υπάρχουν τόσες λέξεις και τέτοιες λέξεις. Εγώ τουλάχιστον δεν τις ξέρω.

Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που η Γιάφκα θέλει να πει ευχαριστώ που αυτό εδώ το “παλιόπραμα” δεν τους “χωράει”. Γι’ αυτό δε θα πει ονόματα. Υποκλίνεται σε όλους ανεξαιρέτως»!

Παρόμοια Άρθρα

Ξεπαγώνουν οι τριετίες στον ιδιωτικό τομέα

Γιώργος Αθανασόπουλος

Κι άλλη ιατροδικαστής πάει, έμμεσα, να βγάλει «άσχετη» ή απρόσεκτη την Αγγ. Τσιόλα! Χοντραίνει το «παιχνίδι»…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αχαϊα: Εδώ θα κάνετε δωρεάν ράπιντ τεστ σήμερα

Χρήστος Βεργαναλάκης