Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κι άλλη ιατροδικαστής πάει, έμμεσα, να βγάλει «άσχετη» ή απρόσεκτη την Αγγ. Τσιόλα! Χοντραίνει το «παιχνίδι»…

Εχουν βαλθεί να αποδομήσουν την Τσιόλα. Είναι φανερό πλέον. Μία ακόμα ιατροδικαστής επιχειρεί να βγάλει άκυρη την Αγγελική Τσιόλα και να παρουσιάσει ότι σχεδόν δεν…έβλεπε μπροστά της όταν έκανε τη νεκροψία στην Ιριδα. Ουσιαστικά, λέει ότι η κ. Τσιόλα αστόχησε εντελώς!!! Μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο ποιος έχει δίκιο, γιατί εκεί θα φτάσει το θέμα μετά την αντίδραση της κ. Τσιόλα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Tlive του Alpha η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη, «οι κακώσεις στο στόμα της Ίριδας προήλθαν όταν το παιδάκι ήταν εν ζωή». Δηλαδή, λίγες στιγμές πριν πεθάνει, όπως προκύπτει από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων.

«Οι συνάδελφοι Καρακούκης και Καλόγρηας έδωσαν το πανάκι για περαιτέρω διερεύνηση σε εταιρεία που ερευνά DNA και κάνει λόγο για αιματηρό περιεχόμενο. Και από τη σύγκριση που έγινε προκύπτει ότι είναι της μικρής Ίριδας.

Υπάρχουν στοιχεία αίματος, τα οποία έχουν σκουρόχρωμη χροιά, όπως είναι το αίμα όπως στεγνώνει. Υπάρχει αίμα και σίελο, όπως αναφέρεται και στην έκθεση. Θα υπήρχε πέριξ της στοματικής κοιλότητας αυτό το υγρό, αποξηραμένο. Η παρουσία αίματος στο πανάκι πρέπει να αποδοθεί σε ένα τραύμα, μια κάκωση. Και δεν υπάρχει καμιά άλλη κάκωση πέραν της στοματικής κοιλότητας», σημείωσε η ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια, η κυρία Σπανουδάκη προσέθεσε χαρακτηριστικά πως «όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, το παιδί ήταν χωρίς σφυγμό και κυανοτικό. Συνεπώς, η οποιαδήποτε παρέμβαση για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση δεν θα μπορούσε να επιφέρει ένα τραύμα».

Και διευκρίνισε πως «έχουμε τις προθανάτιες και μεταθανάτιες κακώσεις και αυτές ορίζονται από την ιστική τους αντίδραση, δηλαδή παρουσία αίματος ή όχι. Με βάση τις φωτογραφίες που έλαβαν οι πραγματογνώμονες, υπήρχε ιστική αντίδραση, δηλαδή το παιδί ήταν ζωντανό όταν έγινε η κάκωση».

Παρόμοια Άρθρα

Επεσαν χαστούκια στο Ιδρυμα Μέριμνα στην Πάτρα για τη μισθοδοσία του προσωπικού!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ηλεία: Άλλες δύο νεκρές από κορονοϊό στο νοσοκομείο του Πύργου

Δημητρίου

Παρουσιάστηκε το Σχέδιο 2030 για την Πελοπόννησο. Πάνω από 200 έργα 5,2 δισ ευρώ.

Γιώργος Αθανασόπουλος