Patra News
Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τα παιδιά της Πάτρας πάνε στο Κόβεντρι!

Μετά την αναγκαστική αποχή λόγω της πανδημίας, η Πάτρα επανέρχεται στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Πόλεων (ICG), που θα διεξαχθούν από τις 11 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2022 στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Πατρινή αποστολή θα αποτελείται από 8 αθλητές ποδοσφαίρου και 7 αθλητές στίβου, ενώ συνοδοί προπονητές θα είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου Βασίλης Μπιρλής και στίβου η Λυμπεράτου Ολυμπία και Βασίλης Σουβαλιώτης, με αρχηγό της αθλητικής αποστολής του Κων. Παπαγιαννόπουλο.

Επικεφαλής της αποστολής της πόλης θα είναι ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος Διοίκησης Οικονομικών, Διαχ/σης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών και Νομικής Υπηρεσίας, Διονύσης Πλέσσας.

Στο Κόβεντρι θα μεταβεί επίσης ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πάτρα η Δική μας Πόλη και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζανάκος υπό την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. των ICG.

Η αποστολή αναχωρεί στις 11 Αυγούστου, θα μεταβεί οδικώς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί θα πετάξει για το Κόβεντρι της Αγγλίας.

Για το λόγο αυτόν και την προετοιμασία της αποστολής έγινε σύσκεψη των συμμετεχόντων και της αρμόδιας Υπηρεσίας μας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

 

Παρόμοια Άρθρα

Σε ρόλο ντράμερ ο Ανδρέας Λοβέρδος, αποθεώθηκε σε πανηγύρι!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κάηκε ολοσχερώς λιοστάσι στον Αγ. Νικόλαο Αμαλιάδας…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Είχε μετατρέψει το αγρόκτημά του στο Αγρίνιο σε φωλιά ναρκωτικών!

Χρήστος Βεργαναλάκης