Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Το απόγευμα της Τετάρτης το συλλαλητήριο στην Παραλία για το «Πράσινο Σημείο»

«Δεν θα επιτρέψουμε την εγκατάσταση κεντρικού πράσινου σημείου σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας. Καλούμε τον Δήμο να πάρει πίσω την απόφασή του. Δεν θα ανεχθούμε να γίνει η Παραλία η αποθήκη της Πάτρας».

Τα παραπάνω διαμήνυσαν οι τοπικοί σύμβουλοι Παραλίας Παναγιώτης Ψυχογιόπουλος, Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος και Αγγελική Φωτοπούλου, και το μέλος της Περιβαλλοντικής Λέσχης Αχαΐας Δημήτρης Αλεξίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

Ήδη, σήμερα Τετάρτη στις 7:30 το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας- ανοικτή λαϊκή συνέλευση στο επίμαχο σημείο που έχει επιλεγεί, στην παιδική χαρά δίπλα από το κοιμητήριο Παραλίας, κατά την οποία θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους και παράλληλα θα καθορίσουν τις επόμενες δυναμικές κινητοποιήσεις τους.

Όπως τόνισαν, οι κάτοικοι της Παραλίας είναι ανάστατοι καθώς θεωρούν πως το Πράσινο Σημείο στην ουσία θα μετατραπεί σε… χώρο συγκέντρωσης απορριμμάτων και θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους και το περιβάλλον, που ήδη είναι επιβαρυμένο από την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.

 

Παρόμοια Άρθρα

Η πανδημία χτύπησε τον κόσμο κατακούκελα: Γυναίκα έλουσε τον άντρα της στο Αγρίνιο με χλωρίνη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Παρουσιάστηκε ο ”Μπούφος από τα Ταμπούρια”

Δημητρίου

Πάτρα: Σειρά εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από το θάνατο του Κωστή Παλαμά

Γιώργος Αθανασόπουλος