Patra News
LifeStyle

Το απόλυτο υπερθέαμα της Rihanna στο Super Bowl: Αποκάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος

Η επιστροφή της Rihanna στη σκηνή έγινε όπως αρμόζει σε μια σταρ του διαμετρήματός της. Στον τελικό του Super Bowl, ένα από τα μεγαλύτερα stages στον κόσμο όπου έχουν ξεδιπλώσει τα ταλέντα τους στο παρελθόν από τη Madonna ως τη JLo και πλήθος ακόμα αστέρων.

Μήνες τώρα οι θαμαστές της σταρ από το Μπαρμπέιντος, η οποία είχε χρόνια να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, απασχολημένη όπως ήταν με την αυτοκρατορία μόδας και ομορφιάς που έχει δημιουργήσει, περίμεναν με κομμένη την ανάσα να δουν και να ακούσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Περιττό να πούμε ότι η Rihanna αντάμειψε και με το παραπάνω την υπομονή όλων. Όχι απλά έκανε μία φαντασμαγορική εμφάνιση με ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών της, όχι απλά πρωτοτύπησε με την κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα της και το «γλυπτό» μπούστο, αποδεικνύοντας ότι είναι η νούμερο ένα fashion influencer του καιρού μας… Η μεγαλύτερη έκπληξη του επιφύλαξε η Rihanna στα εκατομμύρια των θαυμαστών της που παρακολούθησαν την performance της στο γήπεδο ή -το πιθανότερο- από την τηλεόραση ήταν άλλη.

rihanna 2

Την ώρα που τραγουδούσε το «Diamonds», χάιδεψε προστατευτικά την κοιλίτσα της, επιβεβαιώνοντας με αυτή την κίνηση ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky. Η κίνησή της φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τον τελικό ανάμεσα στους Kansas City Chiefs και τους Philadelphia Eagles στο State Farm Stadium του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, οι οποίοι κατέφυγαν στα social media για να σχολιάσουν, να πανηγυρίσουν και να ευχηθούν στη σταρ.

Να θυμίσουμε ότι η Rihanna απέκτησε τον περασμένο Μάιο το πρώτο παιδί της με τον A$AP Rocky, ένα αγοράκι.

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Δημόσια συγγνώμη από τον Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Nikoleta

Χριστίνα Μαραγκόζη & Σάννυ Μπαλτζή – Κηλίδα

Nikoleta

Γιώργος Σουξές: Θα πέσει πολύ κλάμα στο τελευταίο γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες

Nikoleta