Patra News
LifeStyle

Ιωάννα Τούνη: Έτσι προσπαθούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της – Οι αναρτήσεις που την πρόδιδαν

Με μια μακροσκελή αλλά ταυτόχρονα συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε  ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…» ήταν το μήνυμα μέσω του οποίου η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της.

Οι φήμες ωστόσο περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Και παρότι η ίδια απέφευγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, υπήρχαν κάποιες κινήσεις που την πρόδιδαν.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη άρχισε να αραιώνει τις αναρτήσεις της στο instagram. Σε αρκετές δε, φρόντιζε να υπάρχει πάντα κάτι μπροστά της που δεν άφηνε να φανεί η κοιλιά της ή το σώμα της να είναι στραμμένο με τέτοιο τρόπο που πάλι δεν θα φαινόταν κάτι που δεν ήθελε.

 

Αισθητά είχαν αρχίσει να μειώνονται και τα story της στα οποία όταν έκανε φρόντιζε να δείχνει μόνο το πάνω μέρος του σώματος ή κάτι που πάλι δε θα πρόδιδε την κοιλιά της που είχε αρχίσει να; φουσκώνει.

Ωστόσο, είχε δημοσιεύσει και κάποιες ολόσωμες φωτογραφίες της στις οποίες φρόντιζε με λίγο πιο ριχτά ρούχα ή καφτάνια να κρύβει την περιοχή της κοιλιάς κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως ο όγκος στο συγκεκριμένο σημείο οφείλεται είτε σε κάποια κιλά που είχε πάρει, είτε στο σχέδιο του ρούχου είτε τη στάση σώματός της.

Υπήρχε όμως και μια ανάρτηση στην οποία η κοιλίτσα της ήταν αρκετά εμφανής αφού το φόρεμα με το οποίο πόζαρε ήταν αρκετά εφαρμοστό αλλά και διάφανο.

tlife.gr

Παρόμοια Άρθρα

GNTM: Η Βίκυ Καγιά θα έχει την επιμέλεια του ριάλιτι μοντέλων – Ποια ονόματα «μάχονται» για τις θέσεις των κριτών

Nikoleta

Γιώργος Λιανός: Αυτός είναι ο λόγος που ήρθε εσπευσμένα πίσω στην Ελλάδα

Nikoleta

Πώς ο Αρβανιτίδης έγινε ο διάσημος Βέρτης!

Χρήστος Βεργαναλάκης