Patra News
LifeStyle

ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πρώην παίκτης του Survivor-Αίσιο τέλος

Μεγάλη προσπάθεια και κινητοποίηση να πειστεί ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, να μην αυτοκτονήσει, όπως απειλούσε. Είχε ταμπουρωθεί σε κτίριο στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου!

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον Πάνο Αργιανίδη να κλειστεί σε κτίριο στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, με την ιδιότητα του μάνατζερ ράγκπι.

Στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου από το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) έχει ταμπουρωθεί, βρέθηκαν διαπραγματευτής της αστυνομίας και η οικογένεια του Πάνου Αργιανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης ήταν σε κρίση και έσπαγε ό,τι έβρισκε εντός του χώρου. Άνδρες της πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Στη θέα των αστυνομικών ο Πάνος Αργιανίδης άρχισε να τους πετάει χλωρίνη και άλλα αντικείμενα.

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης  βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου. Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες ή οχι.

Παρόμοια Άρθρα

Δ.Λιγνάδης: Νέα δίωξη σε βάρος του για βιασμό

Nikoleta

Όργιο φημών ότι η Ναόμι Κάμπελ απέκτησε κόρη – Η εμπλοκή παρένθετης μητέρας

Nikoleta

Πέθανε ο γιος της Καίτης Γκρέυ, πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Nikoleta