Patra News
Slider Πολιτισμός

ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Κατανυκτική θρησκευτική συναυλία

 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

< ΑΠ΄ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ >

 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Πόλης των Πατρών, η Θρησκευτική Συναυλία της Πύλης Πολιτισμού « Εν Πάτραις» με τίτλο « Απ΄ τον Γολγοθά στην Ανάσταση».

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

 

Συμμετείχε η Χορωδία της Πύλης Πολιτισμού Εν Πάτραις  και η Youth Orchestra Patras υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Σταμάτη Λέκκα. Διδασκαλία Χορωδίας κας . Μαρίας Θωμά η οποία και ερμήνευσε έργα κλασικού ρεπερτορίου. 

Αφήγηση η ηθοποιός κα Έφη Κεραμίδα. 

Προσκεκλημένη ήταν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Πάτρας υπό την Διεύθυνση της Μαέστρου  κας Αλεξάνδρας Πέττα. 

Κατά τη διάρκεια της Συναυλίας παρουσιάστηκαν έργα από το κλασικό ρεπερτόριο καθώς και ύμνοι της εκκλησίας. 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Θεοφιλάστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Άγγελος Τσιγκρής,  ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου κος Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κος Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Εντεταλμένος σύμβουλος/ βοηθός Περιφερειάρχη κος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Πέτρος Ψωμάς, εκπρόσωποι Αρχών, Φορέων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον Ιερό Ναό.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Φιλ. Λιάκος βγάζει το καπέλο στον Κυρ. Ορλώφ για την παιδική χαρά στην Κ. Αχαϊα

Εργαζόμενοι του Καζίνο Ρίο, με επικεφαλής τον «Δον Κιχώτη», κατηγορούν πόρταλ εφημερίδας της Πάτρας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Παναχαϊκή φιλικό με τον Αρη Πατρών

Δημητρίου