Patra News
Slider Πολιτική

Bελόπουλος: Ο Αρχιεπίσκοπος τρώει και πίνει με υπουργούς στο εξοχικό του

Στο πλευρό των αγροτών τάσσεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Παράλληλα, εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο κ. Βελόπουλος ανέφερε αρχικά πως «θα πάω και στην Agrotica, αύριο θα είμαι εκεί, δίπλα στους αγρότες. Όταν πνίγεσαι, όταν πεθαίνεις πρέπει να κάνεις τα πάντα. Να πάνε έξω από το Μαξίμου και να το κλείσουν. Να πάνε στο Μαξίμου αύριο το πρωί. Εδώ σου λέει ο υπουργός πως άλλαξα τον ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί είχε σκάνδαλα. Ποιος τον έβαλε τον ΟΠΕΚΕΠΕ; Η κυβέρνηση. Εδώ και 5 χρόνια».

«Το λάθος των αγροτών είναι να περιμένουν από μια κυβέρνηση που τους σκότωσε να τους αναστήσει», συνέχισε λέγοντας ενώ τόνισε πως «δεν πρέπει να υπάρχουν POS στις λαϊκές αγορές» και ιδίως στους πάγκους των παραγωγών γιατί παίρνει και η τράπεζα ποσοστό. Επίσης, προτείνει οριζόντιο φόρο 15% ως λύση στο πρόγραμμα της φοροδιαφυγής.

Παράλληλα, ανέφερε πως η Ελλάδα θα πρέπει να κόψει τις εισαγωγές προϊόντων από την Τουρκία.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε και προσωπικά πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «απεχθάνεται το κόμμα που τον έκανε πρωθυπουργό» και «καταστρέφει τον πυρήνα της ιδεολογίας της ΝΔ, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».

Για το θέμα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Βελόπουλος, ανέφερε «είναι 500 ζευγάρια δεν είναι κοινωνία, είναι μειοψηφία. Πρώτα να λύσει τα προβλήματα των υπολοίπων. Η επιθυμία δεν είναι δικαίωμα.

Δεν αναφέρεται πουθενά η υιοθεσία των παιδιών στην κάρτα του ΟΗΕ. Επειδή υπάρχουν 500 ή 100 παιδάκια, πρέπει να αλλάξουμε το νόμο. Δηλαδή, παρανόμησαν κάποιοι, πήγαν στην Αφρική, αγόρασαν παιδιά ή κάπου αλλού και πρέπει εγώ να νομιμοποιήσω την παρανομία τους τώρα.

Περιμένουν τα ετερόφυλα ζευγάρια χρόνια να υιοθετήσουν παιδί και θα λύσω εγώ νομοθετικά ένα πρόβλημα που αφορά 500 οικογένειες ομοφυλοφίλων; Όχι. Ξαφνικά εφηύραν τα πρωινάδικα ένα ζήτημα που δεν υπήρχε πουθενά».

«Η Εκκλησία δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Ιερώνυμος δεν έχει κάνει τίποτα. Μητροπολίτες έκαναν κατά μόνας. Εγώ έχω μια αντίληψη για την Εκκλησία τελείως διαφορετική.

Δεν θα ήθελα ποτέ ο Αρχιεπίσκοπος να τρώει και να πίνει με υπουργούς στο εξοχικό του. Με ενοχλεί η εικόνα. Δεν θέλω συγχρωτίζεται η εξουσία της Εκκλησίας, μια εξουσία πνευματική, με την πολιτική».

Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως συμφωνεί προς πρέπει να γίνει πρόταση δυσπιστίας προς τη ΝΔ ενώ αποκάλυψε πως πρότεινε στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κατ΄ιδίαν και δημοσίως να την καταθέσουν. «Αλλά είναι τα δεκανίκια τους», σχολίασε.

Τέλος, κατήγγειλε τα απογευματινά χειρουργεία, για τα οποία θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι πολίτες.

Παρόμοια Άρθρα

Υψηλή παρουσία την Κυριακή στον Αγιο Νικόλαο

Δημητρίου

Πάτρα: Σε ποιες οδούς θα γίνει αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης

Γιώργος Αθανασόπουλος

Επέστρεψαν το γάντι στον Πελετίδη ο Κουνάβης και ο Μοίραλης. «Αυτός φταίει, μην τα χρεώνει σ’ εμάς»!

Χρήστος Βεργαναλάκης