Patra News
Slider Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε τον Τσίπρα χειρότερο κι απ’ τον Πινόκιο!!!

Πολυβόλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Για τον αποκλεισμό του κόμματός της από το debate, το «καρτέλ» των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τη σεξιστική συμπεριφορά που έχει βιώσει, αλλά και τις επερχόμενες εκλογές μίλησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για το debate των πολιτικών αρχηγών, κάνοντας λόγο για «καρτέλ» των κοινοβουλευτικών κομμάτων. «Στο debate οι έξι αρχηγοί δεν ήθελαν τη μοναδική γυναίκα αρχηγό κόμματος. Θέλανε μεταξύ τους να τα πουν σε αυτή την παρωδία. Και να πούμε να το ακούσουν οι τηλεθεατές δεν υπάρχει κανόνας ότι πάνε οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, απλά έχουν κάνει ένα καρτέλ μεταξύ τους – εμείς που είμαστε στη Βουλή να είμαστε ξανά.

Και αυτό έχει σημασία για τη μεταξύ τους σχέση δηλαδή παριστάνουν ότι ενώ συγκρούονται τα βρίσκουν και για τα μικρά κόμματα που δήθεν αντιπολιτεύονται αλλά μια χαρά τους βόλεψε να είναι σε μια μεταξύ τους προβλέψιμη διαδικασία».

«Την σεξιστική συμπεριφορά την έχω βιώσει και ως πρόεδρος της Βουλής όταν αντιτάχθηκα στο τρίτο μνημόνιο και όλοι μαζί τα βρήκαν και κάνοντας πολύ χυδαίες επιθέσεις στο πρόσωπό μου, και σεξιστικές και bullying προσπαθούσαν να με αποτρέψουν».

«Εμείς απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία, σε όλους τους πολίτες δεν βλέπουμε τον κόσμο ως δεξαμενές» σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου ενώ για ακόμα μια φορά εξαπέλυσε τα «πυρά» της προς τον Αλέξη Τσίπρα κυρίως στο θέμα των πλειστηριασμών.

«Ο Πινόκιο μπροστά στον Τσίπρα είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας», ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιος θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία; Ο Τσίπρας, που μας έριχνε χημικά στα Ειρηνοδικεία, όταν αποτρέπαμε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας; Ο Τσίπρας, που επέβαλε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και ασκούσε διώξεις με ιδιώνυμο έγκλημα;»

Επιμένοντας, δε, για τους πλειστηριασμούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «είναι ντροπή του (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα) που λέει ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου πάει να τους καταργήσει γιατί προσπαθεί πάνω στον πόνο τρων ανθρώπων να νομιμοποιήσει μία αντιδημοκρατική διαδικασία που είναι η ΠΝΠ.

Πράξη νομοθετικού περιεχομένου είναι να νομιμοποιεί η κυβέρνηση και όχι η Βουλή. Αυτό με τα funds θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί από τον κ. Μητσοτάκη με νομοθέτημα. Από το 2018 κάναμε αιτήσεις ακύρωσης κατά των πλειστηριασμών, και συζητήθηκε αυτή η αίτηση ακύρωσης στις 28 Φλεβάρη, και στις 2 Μάρτιου έγινε διπλή συνεδρίαση στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Πυρά εξαπέλυσε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι έχει αφήσει σε κακή κατάσταση τη Δημόσια Υγεία αλλά και το κράτος, παρά τα κονδύλια που δόθηκαν.

Για τη σημασία να μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή: «Αν είμαστε στη Βουλή, θα είμαστε η ζωντανή αντιπολίτευση όπου θα καταθέτουμε προτάσεις και θα μπλοκάρουμε τροπολογίες της ντροπής. Θα είμαστε παρόντες και ξύπνιοι».

 

Παρόμοια Άρθρα

Τετ α τετ Πελετίδη και Φορέων με Καραμανλή για το τρένο: Η Κομισιόν μάς πέταξε έξω λόγω…Ουκρανίας! Από Μάρτη του ’23 ξανά!!!

Θανάσιμη ατυχία για 20χρονο μοτοσυκλετιστή που σκοτώθηκε ακαριαία…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μια ωραία αιγιώτισσα παίρνει τη θέση του Λάμπρου, στο σχολείο του Διαφανίου στις «Αγριες Μέλισσες»

Χρήστος Βεργαναλάκης