Patra News
Slider Πολιτική

Γ. Βασιλειάδης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της βίας και του αυταρχισμού στην εκπαίδευση

Eπίθεση του αναπληρωτή γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βασιλειάδη κατά της Κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Στο θεματικό πάρκο της κυβέρνησης απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες. Πόσο μάλλον όταν το κάνουν πριν την έναρξη μιας κυβερνητικής φιέστας.

Βλέπετε ο κος Μητσοτάκης αρέσκεται να συναντιέται μόνο τυχαία με καβαλάρη κτηνοτρόφο σε ερημικό επαρχιακό χωράφι, ή με Έλληνα οδηγό ταξί στη αχανή Νέα Υόρκη…

Γενικώς επιθυμεί να συναντιέται αναπάντεχα (αλλά πάντα με κινηματογραφιστή που θα καταγράφει τέλεια τα πλάνα) με ανθρώπους που τον επαινούν.

Για όσους δεν συμμορφώνονται με τη θέλησή του, υπάρχουν τα ΜΑΤ.

Σήμερα οι ειρηνικά διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί και σπουδαστές καλλιτεχνικών σχολών έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου θα ελάμβανε χώρα κυβερνητική εκδήλωση με θέμα ««4 χρόνια έργο για την Παιδεία – Αλλαγή στην πράξη», αντιμετωπίστηκαν ως σκουπίδια.

Έπρεπε λοιπόν ο χώρος «να καθαριστεί» άμεσα από την παρουσία τους, πριν φθάσει ο πρωθυπουργός μετά των υπουργών του.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον τους χτυπώντας τους ανελέητα. Με τη χρήση χημικών και με γκλομπ φρόντισαν να τους απομακρύνουν πριν την έναρξη της γιορτής.

Η κυβέρνηση της βίας και του αυταρχισμού στην εκπαίδευση γιόρτασε όπως της ταιριάζει. Οι επιθέσεις και το ξύλο στους εκπαιδευτικούς, είναι ο τρόπος της «μόρφωσής» τους.

Η σημερινή βαρβαρότητα εις βάρος εκπαιδευτικών και σπουδαστών επιβεβαιώνει πόσο επείγουσα ανάγκη είναι η απαλλαγή της παιδείας από την καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

Παρόμοια Άρθρα

Πολυτεχνείο: Ένταση με μολότοφ στην Πάτρα – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Nikoleta

Τα μουσκεύει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πού θα δείτε την αποψινή προεκλογική ομιλία Πελετίδη όσοι δεν πάτε στην πλατεία

Χρήστος Βεργαναλάκης