Patra News
Slider Πολιτική

Απόψε η ομιλία Τσίπρα στο «κλειστό» του Απόλλωνα – Ολα όσα θα πει

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απόψε το βράδυ στις 18.30 θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα της Πάτρας, φτάνοντας στο δεύτερο σταθμό της μίνι περιοδείας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει αρχής γενομένης από προχθές στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Παράλληλα επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να μην συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του άλλες επισκέψεις ή συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και συνεργάτες του θα βρεθούν μόνο στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Μιχάλης Σιδηρόπουλος είχε πει ότι επικρατέστερο σενάριο ήταν «να έρθει κατευθείαν για την ομιλία του και αυτό έχει να κάνει με τον περιορισμό χρόνου που έχει». Παράλληλα είχε προσκαλέσει όλους τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν το παρών στο γήπεδο του Απόλλωνα για να δείξουν ότι «η Αχαΐα είναι παραδοσιακά ένα κάστρο της μεγάλης προοδευτικής παράταξης» αλλά και ότι «θα γίνει και νέα επίσκεψη του προέδρου στην Πάτρα με μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση λίγο πριν την Κυριακή των εκλογών».

Παρόμοια Άρθρα

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ: Επαφές στον Πύργο για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Πάμε πλατεία Γεωργίου Α’ να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο

Δημητρίου

Πάτρα: Πιάστηκαν στα χέρια στην πλατεία Όλγας- Κινητοποίηση στην αστυνομία

Γιώργος Αθανασόπουλος