Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Χριστοδουλόπουλος σε Λυμπέρη: Ντροπή να μην έχει η Αμαλιάδα νερό!

«Αν και βρισκόμαστε στην “καρδιά” του καλοκαιριού, με τις υψηλές θερμοκρασίες να κυριαρχούν και να ταλαιπωρούν τη ζωή μας, ο Δήμος Ήλιδας εν έτει 2023 στερεί το πιο βασικό αγαθό από τους κατοίκους του, που είναι το νερό.

Δυστυχώς “το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται” για μία ακόμα φορά, προκαλώντας αγανάκτηση και τη δικαιολογημένη οργή των συνδημοτών μας, αφού ανοίγουν τις βρύσες στα σπίτια τους αλλά νερό δε βλέπουν!…».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, επισημαίνοντας τις μεγάλες και σοβαρές ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, η οποία αδυνατεί να δώσει λύση στο στοιχειώδες ζήτημα που απασχολεί τους κατοίκους, αφού οι άνθρωποι μάταια διαμαρτύρονται ζητώντας κάποια παρέμβαση που όμως ποτέ δεν έχουν δει, ώστε να υπάρξει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

«Αναπολούν με θλίψη τα… “ωραία και μεγάλα λόγια των 100 ημερών” και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του κ. Λυμπέρη για επίλυση του σημαντικού προβλήματος της ύδρευσης και όλες εκείνες τις “βαρύγδουπες” δηλώσεις και συνεντεύξεις περί της… αποφασιστικότητάς του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Τι κρίμα…

Τα νέα ζητήματα ανεπαρκούς υδροδότησης τόσο στην πόλη όσο και στις κοινότητές μας, έδειξαν και δείχνουν σε συχνή βάση, καθώς η έλλειψη νερού είναι αισθητή σε πυκνά διαστήματα –και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι– ότι και οι δηλώσεις αλλά και οι λύσεις των πρώτων 100 ημερών έμειναν… “κενές περιεχομένου” και αποτελεσματικών δράσεων από τον ίδιο και τους συνεργάτες του», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είναι αδιανόητο για την ποιότητα της ζωής μας να έχει περάσει τόσος καιρός και εμείς να μιλάμε ακόμη για προβλήματα ύδρευσης. Να μην έχουν οι συμπολίτες μας νερό για να κάνουν ένα μπάνιο ή να μαγειρέψουν. Δεν πρόκειται μόνο για ένα πρόβλημα καθημερινότητας, αλλά για ένα μείζον πρόβλημα ουσίας και αξιοπρέπειας.

Σε καμία περίπτωση για την παράταξή μας δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ούτε για μία ημέρα να συμβαίνει από ολιγωρία και ανικανότητα κάτι τέτοιο.

Η παράταξή μας, ως δημοτική αρχή δρομολόγησε μια σειρά από λύσεις για το πρόβλημα επάρκειας νερού, σε περιόδους που αυξάνεται η κατανάλωση.

Η νέα δεξαμενή Γερακίου, η οποία ουδέποτε από τι 2019 χρησιμοποιήθηκε με τον τρόπο που είχε προκριθεί.

Τα πολλά ψέματα σε σχέση με τη λειτουργία του διυλιστηρίου και οι 100 ημέρες που έταξε το 2019 για επίλυση όλων των σοβαρών θεμάτων του Δήμου μας στην ποιότητα, την ποσότητα και την επάρκεια νερού, μετατράπηκαν σε 100 νέες πληγές για την πόλη και τους δημότες της.»

Παρόμοια Άρθρα

ΕΛ.ΑΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Για άλλη μια χρονιά οι πιλότοι “ζωγράφησαν”

news

Δείκτης θετικότητας Covid-19: Στο κόκκινο η Δυτική Ελλάδα

Δημητρίου