Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ Αχαϊας για τα μάτια του Γρ. Αλεξόπουλου. Ο Κ. Πετρόπουλος κατηγορεί τον Ν. Μοίραλη ότι του κάνει πλάτες!

Εσωκομματική επίθεση δέχθηκε ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μοίραλης από το μέλος της Επιτροπής και γνωστό συνδικαλιστή Κώστα Πετρόπουλο, με αφορμή την «εκδήλωση προτίμησης» του γραμματέα στον υποψήφιο δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κ. Πετρόπουλος που έχει ανακοινωθεί ως υποψήφιος με τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά, θεωρεί ότι ο Νίκος Μοίραλης τάσσεται εμμέσως υπέρ του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

«Ως γνωστόν έχουμε δύο υποψηφιότητες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ως γραμματέας οφείλει να κρατάει τα προσχήματα και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Αν ο γραμματέας της Νομαρχιακής δεν μπορεί να συγκρατηθεί από τα πάθη του, δεν μπορεί να κρατήσει τις αναγκαίες και απαραίτητες ισορροπίες, αν δεν μπορεί να διαφυλάξει τον τίτλο που κατέχει, τότε οφείλει να παραιτηθεί» τόνισε ο Κ. Πετρόπουλος, χαρακτηρίζοντας ως «παρεΐστικη πρακτική» την έμμεση υποστήριξη, κατηγορώντας πως δεν ανταποκρίνεται «σε πάμπολλες άλλες υποχρεώσεις του και λειτουργίες του».

Μάλιστα, ζητά από τη Χαριλάου Τρικούπη να επιληφθεί του θέματος γιατί «δε βοηθάει το ΠΑΣΟΚ, αλλά συγκεκριμένα “συμφέροντα”».

Παρόμοια Άρθρα

Δυτ. Αχαϊα: τον έπιασαν γιατί είχε σπίτι του πυροβόλα όπλα, 10 φυσίγγια, ξίφος, τμήματα χαλκού, εργαλεία…

Χρήστος Βεργαναλάκης

16 μετάλλια στην κολύμβηση για την Πάτρα μας!

Δημητρίου

Απίστευτο: ο Πλεύρης επαναφέρει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλιώς μόνο με ράπιντ!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης