Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτισμός

Χαμός τη Δευτέρα το βράδυ στο Παμπελοποννησιακό στη συναυλία αφιέρωμα στον Καζαντζίδη

Μια σούπερ ιδιαίτερη βραδιά είχαν τη χαρά να ζήσουν οι χιλιάδες θεατές που προσήλθαν τη Δευτέρα στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για τη μεγάλη συναυλία αφιέρωμα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας στον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη.

Εκεί ακούστηκαν, από τους σπουδαίους ερμηνευτές Γιώργο Μαργαρίτη, Κώστα Μακεδόνα, Στέλιο Διονυσίου και Χριστιάννα Γαλιάτσου, όλες οι επιτυχίες του Στέλιου.

Το κοινό συγκινήθηκε κι έστησε χορούς τόσο στις εξέδρες όσο και μπροστά από την ορχήστρα που διεύθυνε ο Νίκος Στρατηγός.

Στη συναυλία αφιέρωμα, που ήταν ενταγμένη στον κύκλο του Διεθνούς φεστιβάλ της Πάτρας με αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος, πριν το ξεκίνημα της συναυλίας, είχε, μαζί με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συνάντηση με τη σύζυγο του αείμνηστου Στέλιου, Βάσω Καζαντζίδη, με το Γιώργο Μαργαρίτη και τους άλλους ερμηνευτές.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, απένειμε τιμητική πλακέτα στην κυρία Καζαντζίδη.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας – αφιέρωμα με τίτλο: «Εγώ δεν ζω γονατιστός» προβλήθηκε ταινία για τον άνθρωπο που, δύο και πλέον δεκαετίες από το θάνατό του, παραμένει ένας θρύλος του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, έχοντας τραγουδήσει το παράπονο και τις αγωνίες του λαού και τις δυσκολίες της ζωής των Ελλήνων της ξενιτειάς με μοναδικό τρόπο.

Παρόμοια Άρθρα

Στην Αγ. Ειρήνη στον Ριγανόκαμπο και στη Ζωοδόχο Πηγή στο Προάστιο λειτούργησε ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Nikoleta

Πώς υποδέχθηκε ο δήμαρχος μια φίλη της πόλης, τη Σεμίνα Διγενή

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στην Αγία Τριάδα Ζαρούχλας κατανυκτικός εκκλησιασμός