Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Χαμός στη Δυτ. Αχαϊα: ο Λιάκος αποκαλεί μαϊμού τη δημοσκόπηση που δείχνει 1ον τον Αλεξόπουλο. Τρέμουν και οι δύο τον Μυλωνά

Κοκορομαχία ανάμεσα στον Φίλιππο Λιάκο και μάλλον τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο!!! Προφανώς, βλέπουν και οι δύο χάνουν τη μάχη από τον Σπύρο Μυλωνά και έχασαν την ψυχραιμία τους!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Αχαϊας Φ. Λιάκος με δήλωσή του βγάζει σκάρτη τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες στην Πάτρα και έβγαζε ότι ο Αλεξόπουλος παίρνει 47% και εκλέγεται από τον πρώτο γύρο, ενώ τον Λιάκο τον έδειχνε στο 11%!!!

Πήρε ανάποδες ο Λιάκος και φωτογραφίζει για δημοσκόπηση μαϊμού τον αντίπαλό του χωρίς να τον αναφέρει όμως.

«Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,
Προσοχή: Μια…«μαϊμού», κυκλοφορεί ελεύθερη από προχθές στη Δυτική Αχαΐα και δείχνει με θράσος τα… οπίσθιά της στον κόσμο! Όχι, μην παραξενεύεστε:

Πρόκειται για την τελευταία… «δημοσκόπηση» που σκαρφίστηκαν οι αντίπαλοί μας, πάνω στον πανικό τους, από την τεράστια απήχηση και το πρωτοφανές ρεύμα, που έχει αποκτήσει η παράταξή μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα!».

Οι μαθητευόμενοι «σεφ» των αριθμών, «μαγείρεψαν» και «σέρβιραν» στον κόσμο, ένα κακοφτιαγμένο «μενού», που «βρωμάει» από μακριά ότι είναι… προμαγειρεμένο! Αλλά δεν ξέρουν, ότι ο λαός της Δυτικής Αχαΐας, ούτε φαγητό με νοθευμένα υλικά τρώει, ούτε βέβαια… κουτόχορτο!

Τους ευχαριστούμε πολύ, που προδίδουν με τέτοιο άτσαλο τρόπο, τον τρόμο τους για την επερχόμενη ήττα τους!

Εμείς ανεπηρέαστοι και παθιασμένοι με τον τόπο μας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για τη μεγάλη νίκη μας»

Παρόμοια Άρθρα

Φρίκη: Είχαν αλυσοδέσει στη Ζαχάρω σκυλί ράτσας Boxer

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ: Μπλόκο σε αυτοκίνητο με ναρκωτικά

Νέα Συνέλευση στην ΚΑΕ Απόλλων 2012

Δημητρίου