Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ: Μεγάλη συγκέντρωση νίκης και στο Λιμνοχώρι

 

 

Μεγάλη συγκέντρωση νίκης πραγματοποίησε στο Λιμνοχώρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος, ασκώντας σφοδρή κριτική τόσο στα πεπραγμένα του απερχόμενου Δημάρχου κ. Μυλωνά, όσο και στα έργα και τις ημέρες του επί δύο θητείες διορισμένου Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Αλεξόπουλου.

Αναφερόμενος στην εγκατάλειψη που βιώνει τα τελευταία 4 χρόνια το Λιμνοχώρι, , αλλά και στις ευθύνες των αντιπάλων του, ο Φίλιππος Λιάκος τόνισε:

«Έχετε νιώσει στο πετσί σας την εγκατάλειψη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής: Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, οι γράνες είναι ακαθάριστες, τα γεφύρια πεσμένα, το οδικό δίκτυο και οι αγροτικοί  δρόμοι κατεστραμμένοι! Ο κύριος Μυλωνάς, δεν έριξε ούτε ένα κόκκο χαλικιού, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια! Ενώ και ο δημοτικός φωτισμός, είναι ελλιπής!

Ο κ. Μυλωνάς εγκατέλειψε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους στο έλεος του Θεού! Για το λόγο αυτό, όλοι πλέον του γυρίζουν την πλάτη!

Ο κύριος Αλεξόπουλος, διετέλεσε επί δύο θητείες Αντιπεριφερειάρχης και δεν έκανε το παραμικρό για τη Δυτική Αχαΐα! Κι όμως: Ζητάει τώρα, να γίνει Δήμαρχος της, αφού προηγουμένως απέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος Πατρέων! Και μάλιστα, τάζοντας εκατοντάδες ανύπαρκτες θέσεις, στο υπό κατασκευή Εργοστάσιο Απορριμμάτων!

Ποιοι θα είναι αφελείς να πιστέψουν, ότι αυτοί οι δύο κύριοι, τώρα θα κάνουν έστω και κάτι, από όσα δεν έκαναν εδώ και πολλά χρόνια, όταν κατείχαν θέσεις ευθύνης και δυνατότητα να βοηθήσουν τον τόπο μας;»

 

 

 

Στηλιτεύοντας τις ανίερες πολιτικά συμμαχίες των αντιπάλων του, με μέλη της Παράταξης Νικολάου, ο Φίλιππος Λιάκος, τόνισε με σημασία:

«Οι κύριοι Μυλωνάς και Αλεξόπουλος, βρήκαν πρόθυμους συνεργάτες και όψιμους συμπαραστάτες: Είναι εκείνοι οι κύριοι, που δεν χώνεψαν ποτέ, την ήττα τους στις εσωτερικές εκλογές της Παράταξης Νικολάου! Είναι εκείνοι, που όταν έχασαν από εμένα σε αυτές τις εκλογές, δεν τήρησαν τον λόγο που είχαν δώσει για ενότητα και λειτούργησαν διασπαστικά!

Ενήργησαν με πολιτική ιδιοτέλεια και με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον!

Ο κόσμος όμως τους έμαθε και θα τους απαντήσει με την ψήφο του στις εκλογές του Οκτωβρίου! Θα τους μαυρίσει!»

 

Αναφερόμενος στην κατάσταση που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος, αποκάλυψε:

«Η Δημοτική Αρχή Νικολάου, παρέδωσε στον κ. Μυλωνά, δημοτικό ταμείο με ρευστό περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ! Σήμερα αυτά τα χρήματα έχουν εξανεμιστεί, όχι σε έργα, αλλά σε δημόσιες σχέσεις, σε απ’ ευθείας αναθέσεις και εφήμερες εκδηλώσεις, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Και επί πλέον, σήμερα που μιλάμε, έχουν φεσώσει την ΔΕΥΑ Δυμαίων, με περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ! Αυτή είναι η… χρηστή διοίκηση του κυρίου Μυλωνά!»

 

Για να καταλήξει εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, ο Φίλιππος Λιάκος:

«Σε αντίθεση με όλους αυτούς που προανέφερα, τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες, εγώ μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί είμαι ένας από όλους εσάς!

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Είμαι ο δικός σας Φίλιππος Λιάκος, και αύριο ως Δήμαρχος, θα παραμείνω ο δικός σας άνθρωπος! Δεν είμαι μουσαφιραίος, όπως οι δύο αντίπαλοί μας!

Το τηλέφωνό μου και η πόρτα του Δημαρχείου, θα είναι συνεχώς ανοικτά! Θα είμαι δίπλα σας σε όλα τα προβλήματα, να δίνω λύσεις, να αποκαθιστώ αδικίες, να βοηθάω τους συμπολίτες  μου!

Το ξέρετε, ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαίας, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια παραμένει παρατημένος από την απερχόμενη  Δημοτική Αρχή Μυλωνά.

Χωρίς καμία αναπτυξιακή παρέμβαση, χωρίς κανένα δημοτικό έργο άξιο λόγου, χωρίς παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο δικό μας πρόγραμμα, έχουμε ειδικές ξεχωριστές ενότητες για κάθε ένα Δημοτικό Διαμέρισμα για κάθε ένα χωριό, γιατί έχουμε συντάξει το πρόγραμμά μας με τους  ανθρώπους κάθε περιοχής, εστιάζοντας σε όλα τα ανοικτά μέτωπα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

 

Από τον Οκτώβριο όλα αλλάζουν! Ο Δήμος μας πάει μπροστά, μετά από 4 θλιβερά χρόνια αδράνειας και στασιμότητας! Για να αναζωογονήσουμε το Λιμνοχώρι και όλα τα χωριά του Δήμου μας! Ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα, ακόμα και τα πιο μικρά σε πληθυσμό χωριά!

Δεν θα υπάρχουν για εμάς πολίτες δύο ταχυτήτων, δεν θα υπάρχουν δημοτικές ενότητες, προνομιούχες και μη!

Αυτή η νίκη, θα είναι η νίκη του λαού της Δυτικής Αχαΐας, κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα!

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά,

γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!!

Παρόμοια Άρθρα

Καλαμάτα: Όλοι οι μεγάλοι στο «κόλπο» – Το κρυφό σχολειό αλα γαλλικά – Κλουκίνας: Πουλά ο Σπεντζάρης… – «Τσίμπησε» 13 εκατ. η Fraport

Γιώργος Αθανασόπουλος

Θεία Λειτουργία στον ΙΝ Αγίας Φωτεινής

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πάει για ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο Χρήστος Μπούρας;

Δημητρίου