Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτισμός

Το μήνυμα του Φιλ. Λιάκου: Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτισμό μας και αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την προβολή του τόπου μας

Ο Επικεφαλής «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Φίλιππος Λιάκος έστειλε ένα ενωτικό και δημιουργικό μήνυμα με αφορμή την παρουσία του στα Δύμαια ’22:

«Είχα τη χαρά να βρεθώ στην έναρξη των εκδηλώσεων Δύμαια ‘22 που πραγματοποιούνται στην έδρα του Δήμου μας, την Κάτω Αχαΐα με αφορμή και τη μεγάλη γιορτή του Τιμίου Σταυρού.

Δυο χρόνια μετά την πανδημία ανταμώσαμε ξανά, ανταλλάξαμε ευχές, χειραψίες και χαμόγελα ελεύθεροι. Η συμμετοχή του κόσμου έδειξε πόσο μας είχαν λείψει οι ανοικτές πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις και οι κοινωνικές επαφές.

Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτισμό μας και αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την προβολή του τόπου μας. Μάλιστα φέτος εντάχθηκε στις εκδηλώσεις και έκθεση τυποποιημένων αγροτικών προϊόντων από παραγωγούς του Δήμου μας.

Με δεδομένο ότι η τουριστική προβολή και ανάδειξη του παραγωγικού πλούτου του Δήμου μας αποτελούν εδώ και χρόνια ζητούμενο, τέτοιες διοργανώσεις είναι προς σωστή κατεύθυνση.

Για να έχουν όμως αποτέλεσμα απαιτείται συνεργασία και καλή οργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλούμε τον κόσμο να έρθει στις εκδηλώσεις και να γνωρίσει από κοντά τον όμορφο τόπο μας και τους ανθρώπους του».

Παρόμοια Άρθρα

Φωτιά σε μονοκατοικία στην οδό Σισίνη στην Πάτρα- Διασώθηκε ηλικιωμένη

Καρβουνιάρης

ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ: Ξεσηκώνονται κατά του Δήμου οι κάτοικοι! Αποκλείουν το δρόμο!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι νεκροί παγκοσμίως από τον κορονοϊό

Δημητρίου