Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τι ρώτησε από το Αίγιο ο Μπίστης Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη!

Πολύς κόσμος, μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη για τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαϊου. Αυτό ήταν το σκηνικό χθες βράδυ στο Αίγιο, στην προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο εκλογικό κέντρο στην πόλη, παρόντος του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μπίστη.

Παρόντες και οι 12 υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ που απηύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Ο Νίκος Μπίστης, αφού επανέλαβε πως η καλύτερη για την Ελλάδα θα είναι μια κυβέρνηση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, χωρίς να χρειαστούν δεύτερες κάλπες, έθεσε ευθέως ερωτήματα προς τα άλλα προοδευτικά κόμματα.

Απευθυνόμενος προς το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μπίστης είπε: «Υπάρχει περίπτωση να σχηματίσει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα με τη ΝΔ; Περιμένω να απαντηθεί το ερώτημα πριν τις εκλογές…».

Απευθυνόμενος προς το ΚΚΕ, έθεσε το ερώτημα: «Από πότε η αριστερά του Χαρίλαου Φλωράκη δεν θέλει να κυβερνήσει και βολεύεται με έναν μικρό ρόλο στην αντιπολίτευση, εξυπηρετώντας τελικά τη δεξιά;».

Και τέλος έστειλε και το μήνυμά του προς το ΜΕΡΑ 25: «Η πιο αντισυστημική ψήφος είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι σε κόμματα που διασπούν την προοδευτική παράταξη».

Παρόμοια Άρθρα

Καλάβρυτα: Πότε ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο

Nikoleta

Πανικός στα Λεχαινά λόγω του…Αλλάχ!

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ