Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Με πολλές…προφυλάξεις έκοψαν πίτα στο Νοσοκομείο Πύργου

Παρουσία του Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χριστόπουλου Χρήστου και εκπρόσωπους από το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κοπή της βασιλόπιτας στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου Πύργου, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας.

Το παρών στην τελετή έδωσε η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Βασιλείου Αναστασία , η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αντωνοπούλου Γεωργία, η Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Μάλλιου Μαρία , η Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Κερερέ Μαλβίνα και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου κ. Αντωνόπουλος Σπύρος και η κ. Καλαντζή Μαρία.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου συνεχάρη το προσωπικό του Νοσοκομείου για το βαρύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει αναφέροντας ότι πάντα θα είναι δίπλα τους και αρωγός των αιτημάτων τους.

Η Πρόεδρος των Συλλόγου Εργαζομένων κ. Μαλβίνα Κερερέ απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές προς τους παρευρισκόμενους και όλους τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου κάνοντας αναφορά στην δύσκολη χρονιά που πέρασε, τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξαν όλοι οι εργαζόμενοι και την σημαντική τους συνεισφορά στις υπηρεσίες υγείας του ηλειακού λαού.

Επίσης, έγινε αναφορά στα ονόματα των φοιτητών, τέκνα υγειονομικών του Νοσοκομείου, που εισήχθησαν στην ανώτατη εκπαίδευση το 2021, τους δόθηκαν συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και δόθηκε η ευχή να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους.

Συγχαρητήρια , επίσης δόθηκαν και στους γονείς των φοιτητών καθώς ήταν αρωγοί της επιτυχίας αυτής. Στους 14 φοιτητές,  Αστερή Γεωργία, Βυθούλκας Δημήτριος, Γεωργοπούλου Βασιλική, Δημουλιάς Ιωάννης, Ζαχαροπούλου Δέσποινα, Θεοδωρόπουλος Σωτήριος , Κούτρας Ελευθέριος , Μιχαλόπουλος Ανδρέας, Ντοάς Θεόδωρος, Σειντή Ιουλία, Χασομέρης Κωνσταντίνος-Παναγιώτης, Χριστόπουλος Περικλής , Χριστόπουλος Άγγελος , Χρονοπούλου Αγγελική, θα απονεμηθεί έπαινος και χρηματικό βραβείο από το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε η πρόεδρος των Εργαζομένων κ.Μαλβίνα Κερερέ προς τον κ. Μπριντζίκη ο οποίος έκανε δωρεά 42 φιαλών εμφιαλωμένου κρασιού, από την επιχείρηση του, κτήμα Μπριντζίκη, ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου που επιτελούν οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου, τα οποία και δόθηκαν στους τυχερούς κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας δόθηκε κατόπιν κλήρωσης σε τρείς τυχερούς και ο καθένας πήρε 100 ευρώ, προσφορά από το Σύλλογο.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Χρήστος Χριστόπουλος δίνοντας πρωτοχρονιάτικό δώρο τρεις μέρες έξτρα άδεια σε όλους τους εργαζομένους, ως ανταμοιβή του έργου και της προσφοράς τους στο Νοσοκομείο του Πύργου.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αχαϊα και Ηλεία: Και την Τετάρτη πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μανωλόπουλος: “Η Εθνική ομάδα πάνω από όλους”

Δημητρίου

Θεμιστοκλέους: Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε όσους νόσησαν και έχουν κάνει μία δόση

Δημητρίου