Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Τι είπε ο Τεμπονέρας σε Αγρίνιο,Βόνιτσα, Αμφιλοχία

Μετά την Βόνιτσα και την Αμφιλοχία, το Αγρίνιο ήταν η επόμενη στάση επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα.

Ο κ. Τεμπονέρας βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο όπου συνάντησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη συνέχεια συνοδεία υποψηφίων βουλευτών επισκέφθηκε καταστήματα του εμπορικού κέντρου και μίλησε με καταστηματάρχες.

Πριν την ομιλία του είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου και τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου, Δημήτρη Τραπεζιώτη

«Κάποιοι νεοφιλελεύθερα εμμονικοί συνεχίζουν να μας λένε πως δεν υπάρχει εναλλακτική, αλλά εμείς εδώ σε μια γωνιά της ανατολικής Ευρώπης τους υπενθυμίζουμε πως ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

Είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας», τόνισε στην ομιλία του στο Αγρίνιο ο κ. Τεμπονέρας στον πεζόδρομο της Παπαστράτου.

«Το πρόγραμμά μας είναι κοστολογημένο και αξιόπιστο γιατί εμείς θα εξασφαλίσουμε όχι μόνο την αναδιανομή του πλούτου αλλά και την ισότιμη πρόσβαση σε αυτό» σημείωσε και πρόσθεσε πως «θα κάνουμε αυτό που λέει το σύνταγμα ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και συμμετέχουν στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνατότητές τους».

Παρόμοια Άρθρα

Γερμανία: 1.076 κρούσματα κορονοϊού και 91 νεκροί σε ένα 24ωρο

Δημητρίου

Μάχη στον Πύργο για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά

Ποιο έργο έβγαλε από το ψυγείο ο δήμαρχος Ανδραβίδας και το τρέχει ήδη

Χρήστος Βεργαναλάκης