Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Τι απαντά ο Μπονάνος σε όσα του καταλόγισε ο Καρπέτας

Αμεση η αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου σε όσα του καταλόγισε ο Κώστας Καρπέτας.

Να η απάντησή του:

«Δεν μ’ αρεσει να γίνομαι μέλος ενός δίπολου αντιπαραθέσεων που λίγο ενδιαφέρει τους πολίτες πέρα από το αποτέλεσμα. Όμως δεν θα κρύψουμε την αλήθεια ούτε θα πούμε μισές αλήθειες , ακολουθώντας το μονοπάτι των οπαδών δημιουργίας ενός ομιχλωδους τοπίου, μήπως και παραπλανήσουμε τους πολίτες.

Απαντάω φυσικά στην ανάρτηση του συναδέλφου στο περιφερειακό συμβούλιο κ Καρπετα, που αρέσκεται στο να προκαλεί την οδό της αλήθειας.

Από το 2010 έχει υπογράφει η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή από η «Μονάδα Σπαστικών παίδων»,που προσεξτε περιελάμβανε και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού για την αποτελεσματική του λειτουργία;

Ποτέ έγινε η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ του κτιρίου σαν οικοδομή χωρίς εξοπλισμό; Το σωτήριον έτος 2018 από το Καραμανδάνειο. Οριστική παραλαβή του κτιρίου έγινε τον Γενάρη του 2020.
Και φυσικά ξεκινάει ένας μαραθώνιος διαγωνισμών εν μέσω πανδημίας για την αγορά του εξοπλισμού που είχε τουλάχιστον 16 ομάδες.

Μέσω ΕΣΠΑ φυσικά και εμπλεκόμενη την διαχειριστική αρχή άρχισαν επαναλαμβανόμενες προσπάθειες με άγονους διαγωνισμούς για την αγορά του εξοπλισμού, και δυστυχώς να μην υπάρχουν προσφορές.

Όμως με την συνεργασία και της Διοίκησης του Καραμανδανειου , ο βασικός εξοπλισμός είναι πραγματικότητα και τέλος Αυγούστου θα μπορέσει να λειτουργήσει σύμφωνα με τον διοικητή κ Αθανασοπουλο , και αφού χρειάστηκαν να γίνουν διάφορες συμπληρωματικές κατασκευές και συντηρήσεις από την στιγμή που έγινε η προσωρινή παραλαβή (μονώσεις , υδραυλικές κατασκευές κλπ).

Το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτό. Το ξεκολησαμε το έργο, το αποδίδουμε με τον εξοπλισμό του στο σύνολο του στα 56 παιδάκια που θα χαίρονται ένα καινούργιο κτίριο για την ημερήσια φροντίδα τους.
Το έργο ανήκει στους πολίτες, ούτε στον Κατσιφαρα ούτε στον Φαρμακη.

Όμως δεν έχει δικαίωμα κανεις να κρύψει την αλήθεια για το τι παραλάβαμε και τι αποδίδουμε
Ένα νεκρό κτίριο με αρκετά προβλήματα , το παραδίδουμε προς χρήση λειτουργικό με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τα πάντα στην πολιτική κρίνονται εκ του αποτελέσματος , και στον χώρο ιδιαίτερα της υγείας παραπλανητικά γυαλιά δεν χωρούν.

Αλλά όπως έλεγε και ο Μένανδρος «Αδύνατον το αληθές λαθειν». Ή καλύτερα ο Σοφοκλης «Αλλ’ουδεν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου». Ας εθιστείτε στο φως.
Η πολιτική παραδοχή της αξιοσύνης του πολιτικού αντιπάλου γενναιότητα είναι».

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια συναυλίας ο 30χρονος τραγουδιστής Pedro Henrique

Καρβουνιάρης

Μάκης Βορίδης Τετάρτη και Νίκος Χαρδαλιάς την Πέμπτη στην Πάτρα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Για λίγο παραμένει το κρύο – Μαλακώνει ο καιρός. Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες ανήμερα των Χριστουγέννων.

Γιώργος Αθανασόπουλος