Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτισμός

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Με την Τελετή Λήξης, την καύση του Καρνάβαλου, τα πυροτεχνήματα και το μουσικό μέρος, έπεσε η “αυλαία” του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού.
Η φετινή τελετή λήξης σφραγίστηκε από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και την καύση του Καρναβάλου, που υπογράμμισαν ιδανικά την αναγέννηση και τον ερχομό του νέου μέσα από τις στάχτες του παλιού.
Ο Καρνάβαλος παραδόθηκε στην πυρά με ένα φαντασμαγορικό τρόπο στη θάλασσα και σε συνδυασμό με την καταιγιστική ρίψη των πυροτεχνημάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, το μεγαλόπρεπο θέαμα έγινε χαιρετισμός για τους απανταχού καρναβαλιστές και ταυτόχρονα ανανέωση του ραντεβού για του χρόνου.
Τη διασκέδαση ανέλαβε το συγκρότημα των Heaven on Mars με ένα μοναδικό show γεμάτο μουσική και χορό που ξεσήκωσε το κοινό και το ταξίδεψε στην όμορφη και μαγική δεκαετία των 80’s με γνωστά pop – rock κομμάτια που άφησαν εποχή
. Η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Γεωργία Σακκά ξεδίπλωσε το σπουδαίο χορευτικό της ταλέντο σε κάποια από τα τραγούδια τους.
Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά, με τους διακεκριμένους Djs Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Κώστα Ζήκο να ξεσηκώνουν το πλήθος με τις μουσικές επιλογές τους.
Την Τελετή Λήξης παρουσίασαν ο Δημήτρης Μουλίνος και η Τελάλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 Μαρία Αγουρίδη.
defaultdefaultdefaultdefaultdefaultdefaultdefaultdefault

Παρόμοια Άρθρα

Παρών στη Χαλανδρίτσα, στην αγροτική έκθεση, και ο Κώστας Καρπέτας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Διον. Τεμπονέρας: Καμία ανοχή, καμία εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που είναι «ψόφιος κοριός»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ με όπλο στην πισίνα ξενοδοχείου της Πάτρας, τον έβαλαν στην Ψυχιατρική στο Ρίο!

Χρήστος Βεργαναλάκης