Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τετ α τετ Φαρμάκη-Μητσοτάκη

📈 Τα πολύ θετικά βήματα που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια στη Δυτική Ελλάδα, μπορούν να μετατραπούν σε άλματα και να μας οδηγήσουν σε έναν τόπο που θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 2030.
Προϋπόθεση γι’ αυτό, να αξιοποιήσουμε το brand της Ολυμπιακής Γης για να φτάσει το «άρωμα» του τόπου μας σε όλο τον κόσμο, να ολοκληρωθούν οι μεγάλες υποδομές που θα μας καταστήσουν συγκοινωνιακή και εμπορευματική πύλη προς τη Δύση, να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα ενεργειακής μετάβασης (όπως το συνεργατικό φωτοβολταϊκό πάρκο στο Μεσολόγγι) και να εκσυγχρονιστεί και ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η αγροτική μας παραγωγή.
“Όπως είπα σήμερα στον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εμείς μπορούμε ακόμα και… τον ήλιο να σηκώσουμε από τα δυτικά, αν έχουμε την απαιτούμενη συνδρομή από την κυβέρνηση, που σήμερα ανακοίνωσε ένα μεγάλο πρόγραμμα παρεμβάσεων για την #Αχαΐα, από την έδρα της ΠΔΕ, στην #Πάτρα.
Επί τρία χρόνια κάναμε πολλά, αποδείξαμε πόσες δυνατότητες έχει η Δυτική Ελλάδα και τώρα, τρέχουμε προς το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες!”.

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε πολύ γνωστός δημοσιογράφος…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Βορίδης για Κασσελάκη: Η εκλογή του είναι η συνέχεια της στρατηγικής ήττας της Αριστεράς

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αυτά τα σούπερ μάρκετ στην Αχαϊα θα δίνουν σελφ τεστ από σήμερα