Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τα τρακτέρ απ’ όλη την Αχαϊα μπήκαν μέσα στην Πάτρα

Από το κέντρο της Πάτρας πέρασε το κομβόι με τα τρακτέρ κατευθυνόμενο προς την Περιφέρεια και συγκεκριμένα από τη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου.

Στην Πάτρα κατέφθασαν δεκάδες αγρότες από την Αιγιάλεια, την Δυτική Αχαΐα και τον Ερύμανθο, με κομβόι τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων.

Οι αγρότες του Αιγίου έφτασαν νωρίτερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και περίμεναν τα τρακτέρ των υπολοίπων αγροτικών συλλόγων. Ωστόσο από την Αστυνομία έχει σχεδιαστεί ανατροπή της πορείας για να μην μπουν οι αγρότες στο κέντρο και να κινηθούν μέσω της μίνι Περιμετρικής.

Ο αγροτικός σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας», ο αγροτικός σύλλογος Ερυμάνθου, ο αγροτικός σύλλογος Ωλενίας και ο σύλλογος παραγωγών λαϊκών αγορών Πάτρας, έπειτα από τα πρώτα μπλόκα που πραγματοποίησαν ανά περιοχή την Δευτέρα, σήμερα, με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα έχουν τελικό προορισμό την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην εθνική οδό, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματα τους.

Επίκεντρο της διαμαρτυρίας τους, είναι η ακρίβεια, οι μειώσεις στις επιδοτήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους:

“Μαζί με τους συναδελφούς μας αγρότες σε όλη την Ελλάδα και την Αχαία κατεβαίνουμε τώρα στους δρόμους του αγώνα για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας , την επιβίωση μας, για να μείνουμε στα χωράφια και τους βοσκότοπους , να ζούμε με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειες μας.

Να δώσουμε απάντηση στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν.

Με την μαζικότητα που είναι προϋπόθεση νίκης να διεκδικήσουμε λύσεις στα δίκαια αιτηματά μας να απαντήσουμε σε όσους θεωρούν ότι μας έχουν στο τσεπάκι και ότι μπορούν να κλέβουν τον ιδρώτα και το μόχθο μας, να αγνοούν τα δίκαια αιτηματά μας” .

Παρόμοια Άρθρα

Πάτρα: Το σκοτεινό μυστικό & οι νέες καταγγελίες για τη σπιτονοικοκυρά

Nikoleta

Βρέθηκε νεκρός σε παραλία του Ξυλόκαστρου, συναγερμός!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Το πατριωτικό μήνυμα του Δημ. Καλογερόπουλου στους μαθητές της Αιγιάλειας

Χρήστος Βεργαναλάκης