Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Συμβολική φωτογραφία για Φίλιππα Λιάκο και Δημήτρη Γεωργογιάννη

«Ένα εμβληματικό σημείο της Δυτικής Αχαΐας που καταδεικνύει τις ευκαιρίες προοπτικές και ανάπτυξης του τόπου, το γραφικό λιμανάκι των Αλυκών, επέλεξαν για να «επισφραγίσουν» την προεκλογική τους συνεργασία, οι επικεφαλής παρατάξεων Φίλιππος Λιάκος και Δημήτρης Γεωργογιάννης.
Μία δυνατή συνεργασία δύο παρατάξεων που προέκυψε μετά από ουσιαστική διαβούλευση, η οποία στηρίχτηκε σε ρεαλιστικές βάσεις θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Σε κοινή τους δήλωση, οι κύριοι Λιάκος και Γεωργογιάννης αναφέρουν πως «έχοντας πρωταρχικό μας μέλημα την προσφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, αποφασίσαμε την από κοινού κάθοδό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, μ’ ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο νίκης. Συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε ελπίδα και προοπτική στην τοπική μας κοινωνία, η οποία τα τελευταία χρόνια εγκλωβίστηκε σε έωλες υποσχέσεις. Προχωράμε στη κατάρτιση ενός πλήρους, ανεξάρτητου, δημοκρατικού, αυτοδιοικητικού και συμμετοχικού ψηφοδελτίου με ανθρώπους απ’ όλο το πολιτικοκοινωνικό φάσμα. Ανθρώπους που θα ασπάζονται τις αρχές και τις αξίες του σύγχρονου Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, τη δημοκρατία, την ισότητα, τη δικαιοσύνη, την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, το κοινωνικό κράτος και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Που θα πιστεύουν όπως κι εμείς στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του. Στο νέο μας συνδυασμό που θα εμπνέεται από την εμπειρία των μεγαλύτερων και την ορμή των νεότερων δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε αισιόδοξοι κι έτσι πρέπει. Κι επειδή «η ισχύς εν τη ενώσει» απευθύνουμε μαζικό κάλεσμα συσπείρωσης και συμμετοχής».
Όπως ανακοινώθηκε επικεφαλής του νέου συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας είναι ο Φίλιππας Λιάκος, ενώ ο κ. Γεωργογιάννης θα είναι υποψήφιος και οργανωτικός υπεύθυνος του συνδυασμού.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο όνομα, το έμβλημα και το ρεαλιστικό προεκλογικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις».

Παρόμοια Άρθρα

Δεν κράτησαν τον Παλαιοκώστα στο Ρίο, αλλά τον έστειλαν πίσω στον Αγ. Στέφανο…

Ο Απόλλων πήρε το «πράσινο φως» για τη Basket League

Δημητρίου

Σοβαρά ερωτηματικά: Πάλι έκλεψαν φιάλες οξυγόνου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο

Χρήστος Βεργαναλάκης