Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο δεσπότης της Πάτρας μίλησε θερμά για την Αλκιστι και ο Κραουνάκης ψυχρά!!!

Συνέντευξη στην εκμπομπή MEGA Καλημέρα έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρεξήγηση με την Αλκηστις Πρωτοψάλτη (η οποία πριν λίγες μέρες έδωσε συναυλία στην Πάτρα μαζί με τον Χατζηγιάννη, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ταμείο της Μητρόπολης Πατρών, με τον Χρυσόστομο να μιλάει με θερμά λόγια για τους δύο καλλιτέχνες).

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφορικά με την κόντρα του με την Αλκηστις Πρωτοψάλτη: «Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “Θέλω να βγάλω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή, νομίζω έχουμε μετανιώσει όλοι γι’ αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, νομιζω την έχει χάσει. Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 20 -30 χρόνια από τη ζωή μου. Τόσα ξέρω την Αλκηστη και είχαμε κοινή πορεία. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ενοχλήθηκε με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τη συναυλία της ερμηνεύτριας στην καρότσα του Δήμου κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας στην οποία την είδε να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του χωρίς να έχει πρώτα ενημερωθεί.

Παρόμοια Άρθρα

Κάτι συνέβη και δεν θα γίνει κινητοποίηση σε Βραχνέικα-Ροϊτικα-Μονοδένδρι…

Δημητρίου

Aπαγόρευση κυκλοφορίας: Νέο ωράριο από 12/6 & κατάργηση από 1η Ιουλίου -Μουσική στην εστιάση

Nikoleta

Η κοινοβουλευτική δράση του Άγγελου Τσιγκρή την εβδομάδα που πέρασε

Nikoleta