Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Στο Προεδρείο των Πρυτάνεων της χώρας και ο δικός μας Πρύτανης!

Νέο προεδρείο της Συνόδου Πρυτάνεων εξέλεξαν οι Πρυτάνεις το οποίο έχει ως εξής:

Δημήτρης Μπουραντώνης, Πρύτανης ΟΠΑ

Φώτιος Μάρης, Πρύτανης ΔΠΘ

Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Παν. Πατρών.

Προεδρεύων για το πρώτο τετράμηνο, από 1η Σεπτεμβρίου, ορίστηκε ο Δ. Μπουραντώνης, για το δεύτερο τετράμηνο ο Φ. Μάρης και για το τρίτο τετράμηνο ο Χρ. Μπούρας.

H 103η Σύνοδος Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων διεξήχθη από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2023 στην Καστοριά με φυσική παρουσία, με διοργανωτή το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και Προεδρεύοντα τον Πρύτανη Καθηγητή Θεόδωρο Θεοδουλίδη και με τη συμβολή των υπολοίπων μελών του Προεδρείου στο οποίο συμμετέχουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής και ο Πρύτανης του Ιόνιου Πανεπιστημίου Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος.

Στο πλαίσιο της Συνόδου, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, συμμετείχαν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, εκπροσωπούμενη από τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδυσσέα Ζώρα.

Στις εργασίες της Συνόδου μετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοπίδας Καλλίρης καθώς και ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης Καθηγητής Περικλής Μήτκας.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Καραγκιόζης στο Τρελοκομείο πάει Αίγιο!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Προς την επίλυση το θέμα προπονητή στην Εθνική μπάσκετ

Δημητρίου

Ο Βορίδης είπε ότι ο Μητσοτάκης καθημερινά «σκάει από αγωνία» για την ακρίβεια στην αγορά

Χρήστος Βεργαναλάκης