Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Παρακαλάει ο Μπογονικολός για αποφυλάκιση…

Δεκαέξι ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Μπογονικολός, συνελήφθη επί γαλλικού εδάφους, με την κατηγορία της συνωμοσίας υπέρ της Ρωσίας παρέχοντας της, σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, στρατιωτικές τεχνολογίες προέλευσης ΗΠΑ με στόχο την ανάπτυξη όπλων νέας γενιάς.

Από την Παρασκευή, εν αναμονή της εκτέλεσης του εντάλματος έκδοσης στην Αμερική βρίσκεται και κρατείται, όπως έγραψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στις φυλακές Φρενσές «Frenses» σε προάστιο κοντά στο κέντρο του Παρισιού, όπου και συνελήφθη στις 9 Μαΐου, ευρισκόμενος στην έκθεση αμυντικού υλικού «DEFEA».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η «Πελοπόννησος», έχει ήδη υποβληθεί αίτημα αποφυλάκισης υπό όρους του 59χρονου Πατρινού με το αιτιολογικό πως δεν είναι ύποπτος φυγής, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί στις αρχές Ιουνίου.

Κατά πληροφορίες, το Σάββατο 3 Ιουνίου ή το αργότερο μέχρι τις 10 του προσεχούς μήνα, το Εφετείο του Παρισιού θα αποφασίσει την αποφυλάκιση ή μη του Νίκου Μπογονικολού, ο οποίος υποχρεούται να παραμείνει εντός της γαλλικής πρωτεύουσας.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Άλκης Καμπανός: Επεισόδια έξω από το δικαστήριο στη δίκη για τη δολοφονία του

Γιώργος Αθανασόπουλος

Υπόθεση τριών αγγελουδιών: Μνημόσυνο με εντάσεις…

Δημητρίου

Ασταμάτητο γλέντι για τη νίκη της Πανάχας, πάλι σκόρερ ο «Κύβε»

Δημητρίου