Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πήραν τα…όπλα στο ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και πήγαν στην ΕΒΟ για ενημέρωση

Πάει παντού το ΠΑΣΟΚ Αχαϊας και ενημερώνεται. Και το βράδυ απόψε, το μενού έχει εκδήλωση στον Εσπερο, στην Πλατεία Γεωργίου, με Ανδρέα Λοβέρδο καλεσμένο.

Οπως έκανε γνωστό ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Νίκος Μοίραλης: «Βρεθήκαμε σήμερα το πρωί στην ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων) όπου συζητήσαμε με τον διευθυντη του Εργοστασίου και το σωματείο των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο που αποτελεί την μοναδική βαριά βιομηχανία της περιοχής μας.

Σε μια χρονική περίοδο που η Τουρκία καταπατά το διεθνές δίκαιο και αμφισβητεί την εδαφική μας ακεραιότητα πρέπει να απαντήσουμε πρωτίστως αν θελουμε η αμυντική βιομηχανία της χώρας μας να διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της και να λειτουργήσει προς όφελος της Ελλάδας.

Το βράδυ στην εκδήλωση μας ο πρόεδρος των εργαζομένων θα αναδείξει τα θέματα που απασχολούν την ΕΒΟ και ως νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας θα φροντίσουμε να αναδείξουμε το ζήτημα στο μέτρο που μας αναλογεί.

Ο βουλευτης του ΠΑΣΟΚ στο νομό ΑΡΚΑΔΙΑΣ & αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες για να αναδειχθεί το θέμα σε κεντρικο επίπεδο και πρωτίστως κοινοβουλευτικά».

Παρόμοια Άρθρα

Αγώνας αλληλεγγύης και προσφοράς στο Νότιο Πάρκο

Δημητρίου

Η ΔΕΥΑ Αιγιαλείας περνά σε φάση «Πράσινης Μετάβασης»

Νάγια Κωνσταντοπούλου

Μαρτυρίες σοκ για τη δολοφονία από επιβάτες καραβιού δίπλα στο Blue Horizon

Χρήστος Βεργαναλάκης