Patra News
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του 49χρονου έξω από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου 49χρονου στην Πάτρα, που έχασε την ζωή του μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας, όπου είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια. Για το συμβάν έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα από τον υπουργό Υγείας.

Κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα είχε ζητήσει και η οικογένεια του 49χρονου, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ζητώντας πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο πήρε την απάντηση πως δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και πως πρέπει να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο άτυχος άντρας, λίγα μέτρα έξω από το Νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μετά το τέλος της κατεπείγουσας σύσκεψης που έγινε το πρωί στο Νοσοκομείο κατόπιν εντολής του Υπουργού Υγείας, είπε πως σε ένα 24ωρο θα έχουμε το πόρισμα.

Ο κ. Καρβέλης εξέφρασε την βαθιά του οδύνη για το περιστατικό ενώ μετέφερε τα συναισθήματα θλίψης και οδύνης και του Υπουργού Υγείας. Πρόσθεσε δε πως το συμβάν θα διερευνηθεί και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν, αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν, θα φθάσουν μέχρι το τελικό στάδιο χωρίς την παραμικρή έκπτωση.

Παρόμοια Άρθρα

Τι ζητάει με παρέμβασή του ο δικηγόρος των γονιών που έχασαν τα τρία κορίτσια τους σε τρία χρόνια

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στη ΜΕΘ Ναυπάκτιος που πήγε να κρεμαστεί!

Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας: Προβολές μετά… φαγητού! Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών

Παναγιώτης Ρηγόπουλος