Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο δικηγόρος της Ρούλας ξέσπασε κατά του Λέων, που δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι σε καθημερινή βάση

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Οθωνας Παπαδόπουλος δεν άντεξε τις καθημερινές τηλεοπτικές εμφανίσεις του ιατροδικαστή Λέων και ξέσπασε με επίθεση.

Ο Λέων δεν αφήνει να περάσει μέρα που να μην βγει σε κανάλι και να πει τη γνώμη του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Όθωνας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση, καταλογίζοντάς του ότι περιφέρεται στα κανάλια και έχει «αναγάγει τον σχολιασμό σε ένα είδος βεντέτας» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λίγες μέρες πριν την κατάθεση της εντολέως του.

Ερωτώμενος για με τη δήλωση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων πως ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης έχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού, ο δικηγόρος απαντά:

«Η προσέγγιση του συγκεκριμένου ιατροδικαστή δείχνει και τη διάθεσή του. Έχει αναγάγει τον σχολιασμό του σε ένα είδος βεντέτας» και εξήγησε πως ο τεχνικός σύμβουλος με τον οποίο συνεργάζονται είναι Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος είχε λάβει αρχικά την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού, μετέπειτα όμως δεν θέλησε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της εντατικολογίας.

Παρόμοια Άρθρα

Παρολίγο να κάνουν τόπι στο ξύλο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας αγανακτισμένοι κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας που καταστράφησαν

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Κούγιας ετοιμάζει μηνύσεις με αυτόφωρα για δημοσιογράφους, ψυχίατρους, ιατροδικαστές!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ξεκίνησε η ιερά πανήγυρη στον Ριγανόκαμπο – Φωτος

Δημητρίου