Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ολος ο καλός κόσμος της πολιτικής (και ο πρέσβης των ΗΠΑ και η Σία Κοσιώνη) στο Θέρμο για τον Παύλο Μπακογιάννη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε η τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του αείμνηστου Ευρυτάνα πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος είχε ζήσει τα γυμνασιακά του χρόνια στο Θέρμο.

Την πληροφορία αυτή την γνώριζε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να αναδείξει το γεγονός και το Θέρμο να τιμήσει τον Ευρυτάνα πολιτικό.

Tην προτομή του Παύλου Μπακογιάννη, δώρισε ο ομογενής από την Αμερική Πέτρος Γρομητσάρης (ο οποίος ήταν και ομιλητής στην εκδήλωση) και φιλοτέχνησε ο γλύπτης Ευάγγελος Τύμπας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς και Σπήλιος Λιβανός, οι Δήμαρχοι Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και Ξηρομέρου Γ. Τριανταφυλλάκης. Μάλιστα ο κ. Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόταν από την σύζυγό του Σία Κοσιώνη.

Παρόμοια Άρθρα

Βίντεο-σοκ: Ο οδηγός πέρασε με κόκκινο και «σκότωσε» τα δύο παιδιά με τη μοτοσυκλέτα στην Αρέθα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ανδρέας Κελεπούρης: Πάμε με Καρπέτα για να γκρεμίσουμε το Παράρτημα του Μητσοτάκη στην Δυτική Ελλάδα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πελετίδης σε Κυβέρνηση: το πολύ 15 μαθητές ανά τάξη

Χρήστος Βεργαναλάκης